Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post

Musafir

2014-11-28 13:49

Mi-e mila de cei care nu L-au cunoscut pe Dumnezeu in viata lor! Cand Il ai in viata ta, simti ca traiesti cu adevarat. Bucuria sufleteasca pe care o ai cand Il simti pe Dumnezeu aproape, nu se compara cu nicio fericire pamanteasca, cu nicio placere trupeasca. Ati citit cartile  cu vietile Sfintilor, care aveau trairi duhovnicesti mai presus de omenesc? De ce vreti sa va limitati, sa traiti viata precum fapturile necuvantatoare? Cunoaste-L pe Dumnezeu si te vei simti o fiinta care vede in toti oamenii ceva bun. Dumnezeu te face sa iubesti, sa ierti, sa nu raspunzi raului cu rau. E greu sa fii bun crestin si sa-L urmezi pe Dumnezeu, e greu sa te lepezi de toate viciile, patimile omenesti, de aceea e mai usor sa spui : nu este Dumnezeu. Cauta-L si Il vei gasi! Un om ar fi spus lui Dumnezeu: " Doamne te-am cautat peste tot, te-am cautat sus, Tu erai jos, te-am cautat jos, Tu erai sus! Iar Dumnezeu i-a raspuns: Insa nu m-ai cautat unde sunt tot timpul, in sufletul tau!   

„Dacă crezi în Dumnezeu și nu există, n-ai nimic de pierdut. Însă dacă nu crezi, iar El există, atunci ai pierdut totul.”

NU vedeti ca ne pierdem in amanunte, departe de greselile omenesti, de manuale, etc. aici vorbim de Dumnezeu.  Nu vrem sa-L pierdem, dar sunt convinsa, ca El nu ne va pierde!

Raspunsuri

Musafir

#1823 Re:

2014-11-28 14:43:32

#1821: -  

În sfârşit un comentariu nu numai decent, dar plin de miez.

Din păcate, mulţi din oaspeţii acestei petiţii, care au intrat să ne spună cât de habotnici şi proşti sunt creştini, nu cunosc şi nu vor să cunoască nimic din ceea ce nu este în zona lor de interes. Despre frumuseţe, sfinţenie, jerfă, n-au auzit. Şi nici nu vor să audă. Fizic nu-l suportă pe Dumnezeu.

Dacă mâine ştiinţa, dumnezeul lor, le demostrează că noi am văzut şi înţeles mai multe decât pot şi vor ei s-o facă, ce vor zice?