Gratiere pentru Gica Popescu

Quoted post

Musafir

2014-03-07 07:49

Exista o mare diferenta intre Gica Popescu si ceilalti 7 oportunisti sau samsari ai fotbalului romanesc. Chiar daca toti au aceeasi calitate de cetateni care au gresit sau nu,egali in fata justitiei, nu cred ca este vorba de subiectivism in cazul lui Gica, tinand cont de serviciile pe care le-a adus Romaniei. El are o statuie inca neturnata, iar principiul gratierii se bazeaza motivational pe asemenea sustineri si nu pe starea emotionala momentana a singurului om care are puterea sa faca asta, respectiv presedintele.Ne laudam cu Nadia, Nastase, Hagi,Tiriac, etc., sunt folositi ca brand-uri pentru promovarea Romaniei, dar daca au trecut pe rosu sunt bagati la rece. Sunt de acord, in cazul in care au violat, ucis, dat in cap, dar nu pentru o infractiune fiscala, recuperata si recunoscuta( vezi precedente: Stefi Graaf, Mesi,etc.).Nu cred ca se creeaza un precedent daca macar are cu suspendare acesti ani, pe baza serviciilor aduse natiunii( aici nu vorbim de Raducioiu, Mutu sau alti copii, vorbim de un om integru care nu a dezamagit niciodata ).Cred ca presedintele, are o oportunitate de a castiga procente mari de popularitate daca face acest gest, un fel de baie de multime fara cada.( daca nu cumva s-a gandit de la inceput la asta).
Vise:.. Daca as fi stapanul lumii, maine l-as scoate pe Gica de la parnaie si l-as pune in fruntea FRF. D'al dracu !
Gabi Iosif

Raspunsuri

Musafir

#1356 Re:

2014-03-07 08:13:54

#1327: - Hotul trebuie sa-si faca PUSCARIA!Ce nu iti convine?????????