STOP grațierii lui Gică Popescu

Quoted post

dreptatea si justitia nu sint acelasi lucru

#8 sa mai si gindim

2014-03-06 20:14

Sinteti atit de simplisti in argumentatie, ca e clar ca nu e vreun jurist printre voi. adica nu ati inteles ca in cazul unei infractiuni economice sau de evaziune fiscala important e recuperarea prejudiciului nu saii trimita cu frenezie la inchisoare. Daca nici procurorii nu au vrhisoare, voi chiar nu ginditi aplicat la speta? Nu ginditi ca stiti pltini legea e lege, adica ce sa fie legea castravete sau un citaita. Pai statul e interesatsa-si recupereze banii si dupacetateanul condanat sa-si cheltuie baniitot in tara. Parca ati scrie de violator sau de unul care a injunghiat. Eu am intrat la drept cind era u 15 pe loc la universitatea bucurestio. Dar pe atunci nu promovai de la judecator stagiar in 5 ani la curtea de apel. Oare asta nu aduce atingere justitiei? Mai puneti materia cenusie la lucru. Suum cuique tribuere, nu e chiar egalitate ca la oi nici in justitia de acum doua mii de ani, in incropeala noastra romaneasca poate ca e, numiti-o voi justitie.

Raspunsuri

Sorin POP
Autorul acestei petitii

#22 Re: sa mai si gindim

2014-03-06 21:40:18

#8: dreptatea si justitia nu sint acelasi lucru - sa mai si gindim

ok, ai dreptate, nu suntem juristi. dar si ce zici tu aici :" in cazul unei infractiuni economice sau de evaziune fiscala important e recuperarea prejudiciului" pare un pic cam lax...adica ne da legea/statul liber la furt si daca ne prinde dam linistiti banii inapoi iar data viitoare incercam sa fim un pic mai destepti sa nu ne prinda.

incearca sa iti scoti corectorul de text, ca nu se prea intelege ce vrei sa zici.

Cu cobilita pe net

#28 Re: sa mai si gindim

2014-03-06 22:02:50

Dac tu ai intrat la drept eu sunt Miss Univers.  Mergi inapoi la profesionala ca nici p'aia nu ai terminat-o !

Sorin POP
Autorul acestei petitii

#33 Re: sa mai si gindim

2014-03-06 22:22:21

ca simplu cetatean sper si vreau sa cred ca justitia face dreptate. nu sunt in masure sa judec o decizie a justitie. in schimb justitia aceasta care trebuie sa masoare, inainte de decizie, aspectele personale sau contextul a luat o decizie, care dupa umila mea parere trebuie respectata.

Musafir

#115 Re: sa mai si gindim

2014-03-07 11:58:10

la cum te exprim clar ai absolvit facultatea de drept :)))))))))sau daca tu chiar ai absolvit ne ducem dracu incet incet#8: dreptatea si justitia nu sint acelasi lucru - sa mai si gindim 

Nu sunt coleg cu analfabetii

#257 Re: sa mai si gindim

2014-03-07 18:26:52

Adica daca toti hotii sunt de acord ca, IN CAZUL IN CARE SUNT PRINSI, sa returneze prejudiciul, ar trebui sa nu mai faca puscarie?!!!!!! Si daca nu sunt prinsi.........

Zici ca esti jurist(a)? Mira-m-as!!!    Si sa stii ca asa se scrie corect!   Dar cand ai intrat tu la Drept 15 pe loc nu se cerea unui jurist sa nu schingiuiasca biata limba romana?!!!!!!

Sau ai ceva frustrari ca nu ai ajuns la Curtea de Apel (se scrie cu litere mari!) in 5 ani?!    Pai, poate si de asta n-ai ajuns!  Lasa ca ajungem noi, cei care n-am intrat odata cu tine! Pe noi ne picau la examen daca greseam o cratima!!!

Calafeteanul

#416 Re: sa mai si gindim

2014-03-09 16:48:03

Dupa cum scrii esti gunoier analfabet, asa ca las-o jos. Probabil ca esti de aceeasi teapa cu evazionistul..

aerosmith _SB

#423 Re: sa mai si gindim

2014-03-09 19:48:53

multa dreptate dar ocaua mica nu e valabila  deoarece munca a fost titanica ,dar si un muncitor transpira din abundenta pentru a trai , nu e pacat ca prin asocierea cu niste mafioti (cum s au autointitulat ) sa murdarit . Eu stiu ca atunci cind invatam luam premiu , iar cind nu munceam am ramas corigent . asa si cu g  popescu cind a meritat i sa cintat imnul National , dar acum e doar un infractor dovedit . Sa sperm ca mai urmeaza si altii .......