Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post

Musafir

#37743 Re: Re: Re: Re:

2014-02-17 12:03

#37741: bas vine foarte clar si corect de la basescu - Re: Re: Re:

In nici o tara sts nu e la presidintilii tau. Corect sts  la guvern. Neamtu a spus ca nu doreste sts la guvern.

O minciunica in plus nu strica.

Si sti de ce ?

Operatorul, in aceste conditii, operatorul care a preluat telefonul doctorului se supune doar parchetului militar. Operatorul ne rade in nas,parchetul civil nu are ce sa ii faca.

Ai auzit cumva ca se implica si parchetul militar in cazul accidentului din apuseni ?

Nu putem ajunge la adevar fara crecetarea operatorului.

112 se demilitarizeaza prin trecerea la guvern.

Nu poti schimba realitatea prin violenta postarilor.

Raspunsuri

Musafir

#37744 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-17 13:47:56

#37743: - Re: Re: Re: Re:

Asta nu stie sa gandeasca normal, nu stie sa se comporte normal.

Aloooo!!!! asta cu basu.

Te-ai deranjat vreodata sa intrebi alt operator 112 cum ar fi procedat ?

Nu.

Te-a interesat vreodata opinia unui ziarist din alta tara referitor la situatia noastra politica ?

Nu poti gandi normal. Intreaba. Iar daca parerea ta coincide doar cu tine ai o prb. mare.

Te proclami bun roman si sustii un guvern in dauna demilitarizarii sts ?

Vai guvernul u.s.l....

da-l in toate directiile de guvern.

Prioritatea e sts.

In fuctie de asta analizezi toata situatia politica si iti faci o parere.

Daca vrei sa dai dovada de echilibru. Daca vrei sa te faci util ca bun roman .

sts asa cum este ne modifica votul, viitorul  independent de vointa noastra.

Vrei sa ajungem sclavi in urmatorii 10 ani ?

bas vine foarte clar si corect de la basescu

#37747 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-17 16:12:39

#37743: - Re: Re: Re: Re:

Bai basist nenorocit, are si prostia limita ei, insa la tine e fara...limita!!!

Repeti ca un papagal exact ce-am zis eu, dupa care faci o ciorba din care intelegi doar tu! Cat tupeu tipic bascian sa ai ca sa repeti exact ce-am spus eu, dar lasand sa se-nteleaga ca...n-am spus?? Am mai zis, nu-i de mirare ca bas are sustintori in conditiile in care sunt oameni atat de prosti ca tine! Stiu ca-i un pleonasm, insa in cazul tau se merita a fi spus asa cum e : esti un basist prost!

Scrii (cu doi de"i", poate-nveti si tu) la fel de prost si esti la fel de intortocheat in gandire ca heil hitler, probabil ca sunteti unul si acelasi basist prost (pleonasmul e intentionat)!

p.s. Nimic, nimic despre "cacarau" si cum el de unu' singur face "Constitutii", la plural (conform spuselor tale)? Ti-ai dovedit limitele, abtine-te ca esti mult prea batut in cap ca sa pricepi orice, iar pe deasupra esti si basist prost (pleonasmul este intentionat) si asta spune totul!