Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post

In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#37350 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-04 14:19

#37342: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

Bai prostalaule, eu dau "verdicte" pe ceea ce stiu, nu pe lucruri pe care nu le cunosc, asa cum face prostia din capul tau !

"Ba eu ma bucur ca il avem pe Mesia, Atotstiutorul, pe acest Pamant.

Ma bucur ca le stii pe toate, dai verdicte...esti tare BOSS."  In comparatie cu tine, DA, sunt un fel de Dumnezeu, si nu, nu le stiu pe toate(ar fi culmea), dar ce stiu sigur e ca nu sunt PROST(basist) ca tine !!!  hahahaha !!!

"Eu zic sa desfiintam Justitia asta. Ce draq ne mai trebuie judecatori, procurori, experti, cand te avem pe Tine."              Eu zic sa-ncepem cu prostia din capul tau concomitent cu desfiintarea prin demisie a lui bas !!!

"Judecatorii, procurorii, expertii" au rolul lor, un rol neinteles de tine care crede ca "judecarea" si criticarea astora pe net sau aiurea e...NASOL ! Atat poti intelege tu, nu-i problema, o sa cresti !

"Poate te gandesti si la seful Smurdului, la seful SRI, la seful Ocolului Silvic, la ministrul MAPN. Ia vezi...poate gasesti si pe acolo niste vinovati...."  Prostalaule, daca eu cred ca aia-s vinovati de ceva, n-o sa ma abtin sa spun lucrul asta !

"Te rugam....Te imploram...."  Prostalaule, vorbeste in numele tau, nu-ti mai aroga pluralul ptr. ca te reprezinti DOAR pe tine (daca ai vise erotice crezand ca reprezinti mai multi, sunt foarte sigur ca nici o persoana decenta-n gandire n-ar vrea sa fie reprezzentata de tine) !

basistii SUNT SI PUTINI SI PROSTI !!!

basistii SUNT IN MOARTE CLINICA, E TIMPUL SA-I AJUTAM !!!

Raspunsuri

Heil Hitler

#37352 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-04 14:29:34

#37350: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

Ok...recunosc..esti un Dumnezeu pe langa mine...astept cu nerabdare urmatoarele tale critici si verdicte....nu o sa pot dormi noaptea de curiozitate ce o sa mai descoperi....(trebuie sa specific ca este o ironie, stiu ca IQ este sub limita admisa)