Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#37351 Re: basist = prost

2014-02-04 14:27

#37345: -

Spune lucrurilor intr-o asa maniera incat sa inteleaga si cei ca heil hitler !  :)

Heil Hitler

#37352 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-04 14:29

#37350: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

Ok...recunosc..esti un Dumnezeu pe langa mine...astept cu nerabdare urmatoarele tale critici si verdicte....nu o sa pot dormi noaptea de curiozitate ce o sa mai descoperi....(trebuie sa specific ca este o ironie, stiu ca IQ este sub limita admisa)

Heil Hitler

#37353 Re: Re: basist = prost

2014-02-04 14:33

#37351: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: basist = prost

alooo....cine e antena3 asta? Doamne...Daca ar putea Coposu ar veni si l-ar spanzura pe ala de a scris asa blasfemie, cu antena3 a alui.

Antena3 este doar o televiziune propagandista manipulatoare voiculesciana (de sorginte nazista).

Asa cum Goebbels (Ministrul propagandei naziste) a fost Dumnezeu intre anii 1933 -1944, o sa inteleaga lumea asta intr-un tarziu si cine a fost acest gadea.

Nu cumva voiculescu si cu antenele l-au adus la putere si guvernare pe basescu in 2004?  futu-va in gura cu antenele voastre

#37354 R: basist = prost

2014-02-04 14:36

#37352: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

Da, sunt un Dumnezeu in comparatie cu tine si da, IQ-ul tau e mai mic decat al oricarei fiinte, dar la tine are o explicatie : esti basist(prost) si asta clarifica totul !

Hai c-ai mai invatat cate ceva azi, ca la scoala n-ai servit, poate reusesc sa te invat sa nu mai abuzezi de "....", dar recunosc ca-i mai greu cu tine.

Tot e bine ca nu mai vorbesti la plural. Inca un lucru ce cred ca ai reusit sa-l inveti. Sa vedem.  :)))

P.S. antena 3 e fix ce vrea ea sa fie, asta in comparatie cu ce vrei tu sa pari si nu-ti reuseste, e chiar laudabil !

P R O S T A L A U L E  (basistule) !!!

Heil Hitler

#37355 Re: R: basist = prost

2014-02-04 14:38

Musafir

2014-02-04 15:10

muie lui băse și mișcării jigodiilor băsiste
un băsist

2014-02-04 15:13

joc cu javrele băsiste de la b1. la pușcărie cu turcescu pora ardei umplut udrea și alte javre băsiste
Heil Hitler

#37358 Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-04 15:14

#37334: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

Bai micule Dumnezeu...ce sa vezi...ai un prim contestatar al verdictului tau si anume Ramona Manescu (ministresa Transportului), care tocmai ce a zis pe antena 3 ca STS nu are absolut nici o vina in misiunea de salvare..

Atentie Ramona Manescu personal a zis acest lucru....

Te rog sa iei atitudine, sa o iei la injuraturi, sa o faci proasta, basista..etc...cum numai tu stii

Succes!!!!

Eu o sa astept sfarsitul procesului....Si apoi ma apuc de injurat, daca e nevoie, si nu vad adevaratii vinovati la parnaie

un băsist

2014-02-04 15:16

în decembrie scăpăm de băsiști. în iad cu ei la cazanu cu smoală cu udrea bucătăreasă șefă

Musafir

2014-02-04 15:18

muie și căcat băsiștilor
Heil Hitler

#37361 Re:

2014-02-04 15:19

#37359: un băsist -

eu sper sa scapam acum in primavara...si de basisti si de usl-isti..si de toti hotii de tara..vine revolutia tata

Miron-Ilie Rotariu

#37362 OBIECTIV SI IMPARTIAL

2014-02-04 16:05

Traian Basescu navigheaza pe Google cu browserul Seamonkey(maimuta de mare,maimuta maritima)! Traian Basescu nu este cult,ci ocult! Traian Basescu este disperat,caci timpul lui este pe sfarsite,au sosit zilele cele de pe urma,stie ca nu mai are mult timp! Traian Basescu isi schimonoseste moaca in stiluri diabolice,grotesti,burlesti,are moaca schimonosita,contorsionata,distorsionata de spaima,frica,teama,boala, prostie,nebunie,ca un monstru in agonie! Basescu funda tara! Ba,se scufunda tara! Traian Basescu a adus Romania in anarhie,haos,urgie! Traian Basescu nu are creier,nu are ratiune,nu are constiinta,nu are inima,nu are suflet,nu are curaj!!!...dar are noroc!...a mancat cacat cu polonicu' cand a fost mic! Bebelusii sug la tzatza la mama lor,numai Traian Basescu a supt la tzatza la tata-su cand a fost mic! Traiane,nici tu n-ai vrea sa fii condus de unul ca tine! Cand ai fost la PRO TV la Serviciul Roman de Comedie,ai recitat o poezie compusa de tine despre ma-ta,care desi nu era moarta,tu i-ai spus necrologu':NU STIAM CA ESTI POET,CA-TI PUNEAM PULA PE PIEPT! O fut pe amanta ta,pe fina ta,pe nevasta-ta,pe amandoua fiice ale tale,o fut si pe nepoata-ta cand creste mai mare,si tie iti dau muie!Mura-n gura! Muie-n gura! Pica PULA malaiata in gura lu' natafleatza! TRAIANE,NICI NU STII,CAT DE MIC INCEPI SA FII! Traian Basescu nu este candidatul(presedintele) nostru,al poporului roman,TRAIAN BASESCU ESTE CANDIDATUL MANCIURIAN,CANDIDATUL ALTORA! LA MOARTEA LUI TRAIAN BASESCU NU PLANGE NIMENI! IARNA NU-I CA VARA! IARNA TE BATE VANTU,SI CAND TE BATE,TE BATE RAU!!!...AI SA URLI:,,DA' NU MA BATE VANTULEEE...MAI BINE LEAGA-MI O PIATRA DE MOARA LA GAT SI-ARUNCA-MA-N DUNARE!DECLINUL TAU VA FI LA FEL CA SI ASCENSIUNEA TA:FULGERATOR! DUPA MOARTEA TA,URIASA TA ARMATA DE POLITICIENI,LA FEL CA SI FLOTA TA...VOR DISPARE...FARA NICIO URMA!!!... IN AFARA DE MULTA DURERE SI SUFERINTA,NU VEI LASA NIMIC IN URMA TA!!!...TU MERITI SA FI UCIS CU UN GLONT IN CEAFA,IN STIL STALINIST,ASA CUM CONDUCI TU ACEASTA TARA,IAR FAMILIA TA SA PLATEASCA COSTUL GLONTULUI CA SA-TI RECUPEREZE CADAVRUL! DIN TINE NU VA MAI RAMANE NIMIC,NICI OALE SI ULCELE,NUMA' CENUSA,CUM A RAMAS DIN SILVIU BRUCAN SI SERGIU NICOLAESCU,IAR CENUSA TA VA FI RISIPITA PE INTINSURILE OCEANULUI PLANETAR,IN AMINTIREA CARIEREI TALE DE MARINAR!

Musafir

2014-02-04 17:04

Tu esti FELIX (Voiculescu )???
grecu

#37365 Re: Re:

2014-02-04 17:53

#37361: Heil Hitler - Re:

Heil Hitler

Calci in strachini, lansezi diversiuni, ca un adevarat basist, ce ESTI. Nu tine, nci chestia cu VINE REVOLUTIA.

Revolutiile aduc dezastre. Din pacate chiar daca e dureroasa, (trebuie suportata indelugat), numai EVOLUTIA aduce progres: Revolutia distruge economia, traditiile si valorile nationale.

Prin maturizare, dezvoltare in conditii de pace si democratie (naturala, fara interventii externe), fara revolutie si revolutionari societatea romaneasca va supravietui, va progresa si vom ajunge din urma natiunile europene.

Perioada neagra basista, ce mimeaza democratia - tranzitia de la dictatura la democratie va trece ca un vis urat fara zdruncinarile pe care le prevestesti ca un adevarat brucan al vremurilor portocalii.

Diversiunile basiste nu vor avea rezultatul pe care-l vor, basitii.

heil Hitler,  ca si Adrian Halpert, o (socoteala) au chiar mica - numa' de sfert.

Heil Hitler

#37366 Re: Re: Re:

2014-02-04 18:53

#37365: grecu - Re: Re:

Ce zici tu ma?  IDIOTULEEEEE...de unde draq apareti ma?  Toti cretinii lumii....Cum ma revolutiile aduc dezastre?...Ba baiatule, trezeste-te ba. Adika noi am facut un dezastru in 89 ca am facut revolutie?  Adika francezii au facut dezastru cand au facut revolutie? si e si ziua tarii lor....E drept ca trebuie sa fim si atenti cum gestionam revolutiile, ca daca atunci nu erau mineriadele lui iliescu poate ca iesea ceva bun. Ca daca lasam tot vechiul sistem la putere, si nu schimbam nimic, asa cum am facut noi in 89, da...e dezastru...Dar ne-am mai desteptat si noi acum...am mai citit si noi...In Islanda tocmai ce a fost o revolutie....ba trezeste-te ba...Cum sa evoluezi ba cand sistemu actual ne duce la pieire? Ne-au vandut toata tara, au furat tot ce au putut, si fac asta in continuare nestingheriti de nimeni.

Mars ma de aici.......

#37367 Re: Re: R: basist = prost

2014-02-04 19:05

#37355: Heil Hitler - Re: R: basist = prost

Ultima data cand ai injurat ca un frustrat neputincios ai fost banat vreo saptamana, probabil ca acum o sa fie mai mult sau de tot !

Pacat, cum voi basistii sunteti din ce in ce mai putini, cam greu sa-mi mai gasesc vreun prost(basist) pe seama caruia o sa ma amuz !

hahahahahahaha !!!

Heil Hitler

#37368 Re: Re: Re: R: basist = prost

2014-02-04 19:08

#37369 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-04 19:10

#37358: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

Eeeeee, zi-mi asa prostalau analfabet, a zis ministru "n-a auzit nimeni de ea" ca nu-i de vina STS-ul si prostia din capu' tau a inghitit-o nemestecata !

hahahahahahaha !!!

Mai poti ???

Daca ar durea prostia, te-ai tavali in chinuri !

P.S. tanti minstroasa trebuia sa plateasca si ea politic cu functia, ia ghici de ce basist prost ?!!

#37370 Re: Re: Re: Re: R: basist = prost

2014-02-04 19:14

#37368: Heil Hitler - Re: Re: Re: R: basist = prost

Prostalau(basist), aia de fix o saptamana de comentarii lipsa p'aci !

hahahahahaha !!!

Nu te mai plateste oamenii lui bas o saptamana !

hahahahhaahahaha !!!

M A A A A A R S,   J A V R A    B A S I S T A    !!!

Heil Hitler

#37371 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-04 19:36

#37369: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

Ba bou esti ba....tu nu stii sa citesti? eu am zis ca astept procesul  ba sa se termine, sa vad si eu probe, inregistrari, tot ce trebuie. Apoi trag concluziile. Apoi ma apuc de injurat...

Tu crezi ca eu ma cred un mic Dumnezeu sa le stiu eu pe toate......CRETINULEEEE

Eu aici doar ti-am livrat client pentru al injura...ca nu ede acord cu tine   ....DOBITOCULE

Heil Hitler

#37372 Re: Re: Re: Re: Re: R: basist = prost

2014-02-04 19:37

#37370: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: Re: Re: Re: R: basist = prost

Nu ma bouleee....a fost mata la mine sa ii dau muie, si nu mai am avut timp

#37373 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-04 19:49

#37371: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

Prostalaule, cum prea bine n-ai observat inca nu m-am apucat de injuraturi (poate doar la bas), ptr. ca nu ti-am raspuns la injuraturi, dar si cand o sa ma apuc, in cazul in care nu te rezolva adm., o sa te duci plangand la culcare !

hahahahahahahahaha !!!

Tu esti doar un PROST (basist) ce habar n-are pe ce lume traieste !

Auzi la el, "astept inregistrari, sa vad probe" !!!

hahahahahahaha !!!

V a obisnuit bine basistii cu "inregistrari"(ilegale, dealtfel), "sa vezi probe" ca sa ce, basist prost ???

Tu n-ai pic de minte si vrei "sa vezi probe" !   hahahahahahaha, cat pot sa rad pe sema prostiei din capsorul tau !

Auzi la el : "...ca nu ede acord cu tine..." hahahahahahahaha !!!

Mai poti ???  hahahahahahaha !!!

Ba prostalau basist, ministroasa nu e platita si pusa acolo ca "sa fie de-acord cu mine", eu in calitate de cetatean pot fi sau nu de-acord cu ea !!!

M  A  A  A  A  A  R  S,      J  A  V  R  A     B  A  S  I  S  T  A    !!!

#37374 Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: basist = prost

2014-02-04 19:52

#37372: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: R: basist = prost

Cophile, te pot gasi si fara ajutorul adm. si sa vezi ce-ti da mama-ta la popopul gol ptr. felul in care te manifesti pe net !

hahahahahahahaha !!!

M  A  A  A  A  A  R  S,    J  A  V  R  A    B  A  S  I  S  T  A  !!!

Heil Hitler

#37375 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-05 09:28

#37373: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

fututi mortii matii de securist voiculescian. intra el tatucu vostru la parnaie....mai bine ti-ai cauta alt loc de munca de pe acum