Demisia Premierului Victor Viorel Ponta

Quoted post

Musafir

#395 @Belfegor #391

2014-01-20 08:30

Îți accept scuzele. Ar trebui totuși sa știi ca nu numărul de ani de școala garantează o constiinta curată. Știu si oameni cu 8 clase care sunt moral mai presus de majoritatea profesorilor universitari din România.
Cât despre împărțit vina, Basescu e si el destul de vinovat de situația din tara. Eu nu-i imput totuși faptele aruncate in cârca de Antena 3, fara substanta. Discutia e lunga, dar daca il comparam cu Iliescu, e de-a dreptul sfânt. Ponta pe de alta parte, reprezintă ce e mai rău in poporul asta! In primul rând minciuna, apoi laudarosenia (fara acoperire chiar), spiritul de gasca (de hoti). Deși si Basescu m-a enervat, de el scăpăm anul asta, cu Ponta ma tem ca o sa rămânem mult timp, timp in care poate face mult rău țării.
Iar ca răspuns la întrebarea ta, cine e de vina pentru dezbinare, răspunsul e dracul, care se manifesta prin interpuși la Antena 3 si in alte părți. Ar trebui sa știi asta deja, din moment ce ti-ai ales un nume de utilizator un nume de diavol.

Raspunsuri

Musafir

#400 Re: @Belfegor #391

2014-01-20 10:16:07

#395: - @Belfegor #391

Toata scoala (sa spunem ca te cred pe cuvant) nu te-a invatat simpla logica. Pacat! Te-a ajutat tocitul?

belerofon

#421 Re: @Belfegor #391

2014-01-21 06:20:26

#395: - @Belfegor #391

Da basescu nu a mintit niciodata.El spune doar adevarul.Daca aceasta tara arata cum arata acum nu el basescu este presedinte de 9 ani ,4 ani a avut un guvern obedient putea face tot ce vroia si nu a facut decat rau acestui popor.