Demisia Premierului Victor Viorel Ponta

Quoted post

Musafir

2014-01-17 15:12

Fiecare om este supus greșelilor. Iar cei ce se află în functii inalte, nu sunt scutiti de acest adevar. Insa spre deosebire de dobitocul incapabil cu numele de Emil Boc, Victor Ponta A FACUT CU ADEVARAT CATE CEVA PENTRU TARA ACEASTA. Nu exista om care sa nu isi umple buzunarele, odata ce umbla la stupul cu miere. Dar atitudinea sa este cea a unei persoane, care isi cunoaste locul. E foarte usor a aruca cu piatra. Dar voi, toti cei care faceti asa ceva, v-ati pus intrebarea in ce ANIMALE demne de gradina zoologica v-ar preschimba Banii si Puterea, in cazul in care ati avea onoarea de a sta pe acel scaun care da oricui dureri de cap!? Nu cred, altfel nu ati vorbi cu atata usurinta. Toti politicienii sunt la fel, plini de vorbe si de promisiuni. Sa nu uitam, insa, ca Ponta nu poate face minuni intr-o tara stoarsa in toti acesti ani de asa-zisa democratie, ca o carpa de podele. Romania nu mai are economie si nu poseda industrie. Din excrementele lasate de ”necoruptul” Basescu si de predecesorii sai, nu mai poate iesi nimic. Curvaria a ajuns in patul aza -zisului presedinte, ma refer la Elena Udrea, Coruptia reprezinta cuvantul la ordinea de zi. Schimbarile vor veni in aceasta tara cam peste 200 de ani, in momentul in care OMUL ISI VA FI SCHIMBAT, COMPLET, MENTALITATEA. De asta este nevoie , oameni buni, de oameni cu o alta mentalitate.

Raspunsuri

Musafir

#193 Re:

2014-01-17 15:44:09

#185: -

FRATE BINE AI ZIS: ROMANIA NU MAI ARE ECONOMIE.DAR NU TOT PSD A DISTRUSO????HAI SA VEDEM CONTRACTELE DE PRIVATIZARE PETROL, GAZ,FABRICILE , ETC EU AM PLECAT DIN TARA PE VREMEA LUI NASTASE TOTI SUNT LA FEL ROMANIA SA DISTRUS INCEPAND CU ANII 90 PSD A VANDUT A FURAT TOT CE SE PUTEA DUPA AU VENIT ALTI SI TOT ASA DAR SA FIM SERIOSI CE NAIBA A FACUT PONTA PT TARA AI VAZUT CE LEGI ISI DAU PARLAMENTARI?????? CE NAIBA TOTI SUN INCULTI SI CORUPTI ,,,,,,,,,DACA NU VIN POLITICIENI TINERI NU GEN PONTA SI SOVA SCOLITI DE UN PENAL GEN NASTASE SAU ILIESCU SAU SECURISTI CA VOICULESCU BASESCU ETC ATUNCI E VAI DE NOI AVEM NEVOIE DE OAMENI CU STUDI SUPERIOARE FACUTE PE BUNE IN STRAINATATE NU IN ROMANIA CU BANI NU POTI AVEA PRETENTI DE LA ASTIA CARE AU CRESCUT IN UMBRA LUI ILIESCU NASTASE BASESCU .....................