Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post

Kiki Platon

#8600 Re:

2014-01-17 05:14

O sa incerc si eu un raspuns la intrebarea "cine conduce Romania?" La noi in societate , s-a intimplat un lucru foarte ciuidat : "sa cazi de la putere , dar sa conduci in continiuare"!!! Occidentul nici nu cred ca intelege asta ! Tineti minte ca guvernul Boc , abea la a patra sau a cincea cadere a fost inlocuiit? Ca asa a fost vrerea lui Basescu ?In unul din comentariile mele din epoca, chiar am pus PDLului intrebarea : La cite esecuri de guvernare (certificate prin motiuni votate de opozitie) cred ei(PDListi) ca au dreptul ? Am aflat ca au dreptul la cinci esecuri. Greu de inteles !!!!! Asa a avrut Basescus Maximus !!!Ca sa fie si mai greu de inteles Basescus Maximus a mai inventat inca o "grozavie" si anume, splitareaa puterii. Dupa rasunatorul dezastru de la referendum , a convins lumea occidentala ca a fost "lovitura de stat" si, in numele nevoii de a restebili urgent statului de drept, a continuat sa "conduca" , dar nu si partea care implica raspunderi executive ci , a monopolizat justitia , inamovibila si imposibil de controlat ca putere separata , pentru inca ca nu s-a gasit in Romania o putere pe "masura maretiei justitiei" , care sa discute de la eagl la egal cu aceasta .De acea Basescus Maximus a spus in semigluma , ca va iesi din politica doar cu picioarele inainte !!!!Adica doar cind va muri. Si are abea 62 de ani !!!!!!!DOAMNE AJUTA !

#8583: -

Raspunsuri

Musafir

#8619 Puterea perpetua

2014-01-17 05:18:07