Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

2014-01-17 05:08

Multumim, Antena 3! Suntem la fel de...(am uitat si cum a zis)ca voi din moment ce va urmarim. Nu stiu cum ar fi fost daca nu existati! Despre Base..nu-l mai urmaresc de mult. Succes pe mai departe!
Ludi

Musafir

2014-01-17 05:09

Aceasta persoana nu mai reprezinta de mult interesele romanilor !
Nea Ion

#8578 Pentru administratorii saitului.

Sait cu lacune.
Cel putin partea de comentarii iti lasa impresia unui haos.
Butonul de "Returneaza" este util dar pe un forum, pe un blog.
Poti posta un comentariu sub orice pseudonim ceea ce nu este in regula.
Ar trebui sa poata posta un comentariu doar cei care au semnat petitia (doar pe ei ii intereseaza obiectul petitiei) ceilalti sunt liberi sa-si initieze propriile petitii conform convingerilor.

Musafir

#8579 rusine basescu!

D-le ziarist ,asta este o minciuna in fals (ar fii spus ceausescu)fica mea ,geniul notarilor ioana (a luat nota 5 si este un notar celebru)nu a luat niciodata bani de la gazprom ..a pai a luat bani ,dar ea constata ,pai constata jeg basist dar pe bani grei ,constata dar aranjamentele de constatat le faci u chiorule .

Musafir

JOS CU IMPOSTORUL!
Subiectul 41.

Domnule Gadea, va multumesc pentru toate eforturile dumneavoastra de a il "detrona" pe acest presedinte invalid. La referendumul din vara 7,4 milioane de oameni au votat "Jos basescu"! Nu se ia in calcul acest numar ENORM? Cat va mai trai tara asta cu acest individ? De cand a urcat basescu la putere Romania a suferit GRAV. USL incearca sa scoata tara din criza si va reusi, desi datorita lui Basescu va lua mult timp. Basescu nu are ce cauta in aceasta tara. Afara cu dictatorul!
Zdrahonea

#8582 Incompetent pentru conducerea Romaniei, apt pt. orice fraudare ,

2014-01-17 05:10

R O M A N I A nu a avut parte niciodata de un conducator atat de nedemn.

Musafir

O sa incerc si eu un raspuns la intrebarea "cine conduce Romania?" La noi in societate , s-a intimplat un lucru foarte ciuidat : "sa cazi de la putere , dar sa conduci in continiuare"!!! Occidentul nici nu cred ca intelege asta ! Tineti minte ca guvernul Boc , abea la a patra sau a cincea cadere a fost inlocuiit? Ca asa a fost vrerea lui Basescu ?In unul din comentariile mele din epoca, chiar am pus PDLului intrebarea : La cite esecuri de guvernare (certificate prin motiuni votate de opozitie) cred ei(PDListi) ca au dreptul ? Am aflat ca au dreptul la cinci esecuri. Greu de inteles !!!!! Asa a avrut Basescus Maximus !!!Ca sa fie si mai greu de inteles Basescus Maximus a mai inventat inca o "grozavie" si anume, splitareaa puterii. Dupa rasunatorul dezastru de la referendum , a convins lumea occidentala ca a fost "lovitura de stat" si, in numele nevoii de a restebili urgent statului de drept, a continuat sa "conduca" , dar nu si partea care implica raspunderi executive ci , a monopolizat justitia , inamovibila si imposibil de controlat ca putere separata , pentru inca ca nu s-a gasit in Romania o putere pe "masura maretiei justitiei , cu care sa discute de la eagl la egal .De acea Basescus Maximus a spus in ,semigluma , ca va iesi din politica doar cu picioarele inainte !!!!Adica doar cind va muri. Si are abea 62 de ani !!!!!!!DOAMNE AJUTA ! un comentariu...

Musafir

MARSI AFARA JAVRA ORDINARA ...........BAI CHELIOSULE FACI DE RUSINE ROMANIA ............AIA ESTE PREZENTA DIPLOMATICA LA TINE ...CHELBOSULE DACA NU STII ENGLEZA MACAR PUNE UN TRANSLATOR LA INTALNIRILE CU DEMNITARII DIN SUA ......ANIMALULE CRIMINALULE ..............IMPUTITULE SECURISTULE ...............DICATATORULE FICELE TALE FURA CA HOTII

Musafir

2014-01-17 05:11

Nu mai pot sa-i inghit toate batjocurile !

Musafir

Imi vine sa vomit când il aud vorbind , imi este scârbă să il aud cum minte și ne sfideaza cu zambetul pe buze.......ăsta e președinte?
Crede cineva ca va demisiona . O sa ne hahaie in nas ca si la referendum. .

Musafir

Este dureros sa vezi un tradator de neam in functia prezidentiala, iar noi, romanii, sa stam cu mainile in san! Atunci ne meritam soarta!

Musafir

2014-01-17 05:12

Totusi,asa ne trebuie daca USL s-a impacat cu castigarea alegerilor,"a incheiat" pactul de coabitare cu base si nu a mai facut nimic pentru scoaterea impostorului de la Cotroceni

Musafir

Eu ma simt umilita de aceasta persoana din 2009,am impresia ca nu mai traiesc sa vad aceasta schimbare

Musafir

Un presedinte de cacat.

Musafir

Omul asta e ca un blestem,foarte greu vom scapa de el si nu precupetesc nimic sa-mi exprim aceasta dorinta!

Musafir

2014-01-17 05:13

Sunteti nedemn Domnule Presedinte. Nedemn sa reprezentati aceasta tara. Nu stiu cine v-a lansat in politica dar ar trebui sa-si cearta scuze ca creat asa un specimen nedemn de Romania. Daca nu mai suportati stresul plecati mai repede si nu mai dezonorati aceasta tara.

Musafir

o zdreanta de presedinte

Musafir

este incredibil pana a reusit sa ajunga presedintele unei tari cu aberatiile si minciunile !!!!

Musafir

Demisia!!!
La pușcărie .Nitoi Gabriela

Musafir

SA plece , sa ne lase in pace, dar sa raspunda pentru ceea ce a facut.

Musafir

2014-01-17 05:14

oare cit mai suportam sa si bata joc de popor

Musafir

Mars afara javra ordinara!

Musafir

Este prea nesimtit pentru un personaj care inca se mai crede presedinte
Kiki Platon

#8600 Re:

O sa incerc si eu un raspuns la intrebarea "cine conduce Romania?" La noi in societate , s-a intimplat un lucru foarte ciuidat : "sa cazi de la putere , dar sa conduci in continiuare"!!! Occidentul nici nu cred ca intelege asta ! Tineti minte ca guvernul Boc , abea la a patra sau a cincea cadere a fost inlocuiit? Ca asa a fost vrerea lui Basescu ?In unul din comentariile mele din epoca, chiar am pus PDLului intrebarea : La cite esecuri de guvernare (certificate prin motiuni votate de opozitie) cred ei(PDListi) ca au dreptul ? Am aflat ca au dreptul la cinci esecuri. Greu de inteles !!!!! Asa a avrut Basescus Maximus !!!Ca sa fie si mai greu de inteles Basescus Maximus a mai inventat inca o "grozavie" si anume, splitareaa puterii. Dupa rasunatorul dezastru de la referendum , a convins lumea occidentala ca a fost "lovitura de stat" si, in numele nevoii de a restebili urgent statului de drept, a continuat sa "conduca" , dar nu si partea care implica raspunderi executive ci , a monopolizat justitia , inamovibila si imposibil de controlat ca putere separata , pentru inca ca nu s-a gasit in Romania o putere pe "masura maretiei justitiei" , care sa discute de la eagl la egal cu aceasta .De acea Basescus Maximus a spus in semigluma , ca va iesi din politica doar cu picioarele inainte !!!!Adica doar cind va muri. Si are abea 62 de ani !!!!!!!DOAMNE AJUTA !

#8583: -