Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post

Musafir

2014-01-16 21:14

Trei nenorociti, gazetari tocmiti de infractorul dovedit voiculescu, isi continua porcariile de la televizor pe internet. PSD- o gasca mafiota de hoti, jeguri umane, infractori. Cei trei lingatori de funduri vor disparea din spatiu public in urmatorii ani, iar voiculescu, nastase, maimuta tonta,mazare, cosma, nicusor constantinescu, mitrea, raspopitul cu un ou vor infunda puscariile. La cati mai multi ani in puscarie pentru animalele care distrug viitorul copiilor nostri. PSD = infractori, plagiatori,mincinosi, jegurile natiei romane.

Raspunsuri

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-16 21:22:43

UN ROMAN

#5765 Re:

2014-01-16 21:32:19

#5227: -  

Cauta si judeca cu mintea ta. Bugetar toata viata, base este foarte bogat. Cum? Flota a disparut. El fiind sef, ori a fost prost, ori a fost hot. A iesit el sa-ti spuna ca flota dispare? Eu n-am auzit. Base un securist, bisnitar care-ti spune sa pleci daca nu-ti convine, care face loby ptr cedarea resurselor romanesti oricui le vrea este de incredere? Are case de la romanica? are. Are mosie? are. El este varful aisbergului securist care a nenorocit viitorul tarii mele. Eu sunt un patriot si cred ca basescu este mai rau decat ceausescu.