Angajatii Antena 3 sa nu mai fie fortati sa manance zilnic rahat

Quoted post

Musafir

#363 Re: Re: Re:

2014-01-11 19:50

#361: - Re: Re:

Nu am trait excelent dar am muncit nu am stat trantor bugetar cu mana intinsa !Fanii varanului nu pot fi decat bugetari lenesi,pensionari,tarani ,revolutionari falsi si tot felul de pomanagii cersetori .

Raspunsuri

Musafir

#366 Re: Re: Re: Re:

2014-01-11 20:01:29

#363: - Re: Re: Re: Nu am trait excelent dar am muncit nu am stat trantor bugetar cu mana intinsa !Fanii varanului nu pot fi decat bugetari lenesi,pensionari,tarani ,revolutionari falsi si tot felul de pomanagii cersetori .

Si ce te face sa crezi ca sunt un fan Voiculescu sau ca sunt asistat social? Nu sunt nici una nici alta, am in schimb destula minte sa pot face diferenta ce e bun pentru mine si ce nu. Despre flota, casa din Mihaileanu si averea de la Nana ce parere ai? Daca vrei pot sa-ti dau zeci si zeci de exemple. Asta e binele adus de Basescu pe care-l aperi cu inversunare. Oare de ce? Ai supt de la mafia portocalie, de aceea poate. Eu nu am supt de la nimeni si nici nu o voi face. Ponta e cel mult mediocru iar Voiculescu nu ma afecteaza. Imi doresc doar un loc liber de fosti securisti si progeniturile lor, deghizate in capitalisti. Capitalist trebuie sa fii pe banii tai, nu pe banii altora, cu atat mai putin pe banii publici. De asta ce zici? Adu agumente daca poti, nu injective si dejectii.

Musafir

#368 Re: Re: Re: Re:

2014-01-11 20:06:30

#363: - Re: Re: Re: Nu am trait excelent dar am muncit nu am stat trantor bugetar cu mana intinsa !Fanii varanului nu pot fi decat bugetari lenesi,pensionari,tarani ,revolutionari falsi si tot felul de pomanagii cersetori .

Din cate stiu, basescu al tau e bugetar de la '89 incoace. Cum iti explici cum a reusit sa adune atat de multa avere?

freeman

#369 Re: Re: Re: Re:

2014-01-11 20:06:41

#363: - Re: Re: Re:

Esti foarte prost .eu lucrez la o firma germana si boc basescu mi-a pus impozit pe bonurile de masa 16 % + 9% majorare tva 16+9=25% la privat asa ca sa vezi cat esti de prost si de penibil .