Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

Sergius

2014-01-11 13:43

Domnii mei, asteptam de multa vreme o astfel de initiativa, profund morala si, mai ales, patriotica. Toata stima, tot respectul unui om care isi iubeste Tara si poporul in care s-a nascut! Am semnat cu mult entuziasm si cu speranta ca nu am facut-o in zadar! Dumnezeu nu-si va lua mana de pe oropsitul Popor Roman. ..."si vom fi iarasi ce-am fost..si mai mult decat atat"!...
Inchei cu o dorinta, pentru aceasta luandu-mi libertatea de a parafraza cateva celebre versuri ale Poetului National: Vino iar tu, Tepes doamne, ca punand mana pe ei/Sa ridici, in groaza lumii, tepe cu acesti misei!/Sau in temnitele tarii sa-i ascunzi pe zeci de ani/Ca sa scape Neamul nostru de talhari si de dusmani!..
Va multumesc, Sergiu Roman

Raspunsuri

Fan Hitler

#16946 Re:

2014-01-11 13:45:48

#16941: Sergius -

CEAUSESCU...PARTIDU...ROMANIA

Xena

#16972 Re:

2014-01-11 13:53:53

#16941: Sergius -

aveti dreptate cu tzepele, dar atentie... sa nu avem parte iar de unul care sa foloseasca tzepele mediatizate mult in campanie, fix impotriva celor care l-au ales! Cred ca dupa ce scapam (sper) de cel mai mare tzepar national sa reusim sa suflam si in iaurt la noile alegeri si sa speram ca eventualul mielushel (gen, lacrimi la draga Stolo) sa nu se transformeintr-un lup cu dintii ranjiti!