Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

Roman

2014-01-10 18:39

Atunci am sa va cred ca doriti binele neamului meu, cand am sa va aud strigand din toti rarunchii ca Varanul securist trebuie sa infunde puscaria pe viata! Sa va aud, derbedei antenisti si antenizati fara voia voastra, in cor, toti odata, ca sa se auda pana peste ocean!Strigati toti intr-un glas: Voiculescu dupa gratii! Voiculescu dupa gratii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voiculescu dupa gratii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!

Voiculescu dupa gratii!

Voiculescu dupa gratii!

Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!

Mai tare, ca tara nu va aude:

Haideti, Badea, Gadea, Chireac, Tudor, et comp., in cor cu totii, sa auda si varanul: Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!

Nu se aude... Nu vreti sa-i convingeti pe americani ca sunteti de buna credinta??? Stiu ei ce stiu! Ha,ha,ha,ha! Cred ca i s-a facut cam frigut lui Felix - motanul! Apucati-va sa preparati chiftelute, sa aveti ce-i zvarli cu prastia in curand! Nu va avea voie decat la 4 vizite pe luna, nu va poate primi pe toti odata, derbedei ce sunteti!

Raspunsuri

Musafir

#13891 Re: se vede ca ai stat la mititica (sau poate te pregatesti!) ptr ca stii toate regulile;succesuri

2014-01-10 18:44:19

TUDOR

#13936 Re:

2014-01-10 18:49:38

#13843: Roman - DOBITOC BASIST ! SA MORI IN CHINURI TU SI TOT NEAMUL TAU DE EXCROCI ! DAR NU INAINTE DE A JUCA CEVA TABLE LA PUSCARIE CU EXCROCUL SEF PE CARE IL SLUJEST JAVRA ORDINARA !

Văsălie

#14048 Re:

2014-01-10 18:59:19

#13843: Roman -

Măi  neică  ROMAN  ,  mătăluţă  nu  vezi  că  ţi-ai  rupt  cercurile .  Mai mare  RUŞINEA  nici  aici  nu  te  poţi  abţine  cu  lozincăriile .  Au  trecut  24  de  ani  de  când  a  murit  nentu  NICU  şi  tu  tot  cu  lozinci  o ţii . Mai  las-o  dracului  şi  culcăte .  Oi  şti  mata  ceva  ,dacă  ai  făcut  parte  din  gaşcă  dar  nu  uita  neiculită  şi  de  flotă  ,  ca-i  văzut  ce  s-a  scumpit  peştele  oceanic .  Apropo  de  semnătură bine  că  a  iesit  Roman ( probabil  locuitor  al  ROMEI )  şi  nu  Român  (  locuitor  - cetăţean  al  ROMÂNIEI ).  Iar  eu  cu  bună  credinţă  îţi  propun  să  strigi  ceva  mai  încet ,  nu  de  altceva  dar  vine  vremea  rece  şi  o  să  te  doară  în  gât ,  cât  despre  dreptate  nu  te  doare  nici  în  fund  că  de  atât  te  duce  mintea .