Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

Antena 3-televiziune de rahat

#10985 SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI

2014-01-10 12:09

#10938: - Re:

Sunteti o televiziune de rahat prin ceea ce incercati sa promovati. Nu va este rusine nesimtiti ce sunteti. Va aparati penalii in frunte cu Voiculescu pe care il aserviti, in loc sa priviti demni si cu dreptate societatea in care traim si sa criticati hotii, sa-i eliminati. Voi sunteti viitorul? Ce nesimtire va asumati. Bai gadea, (nu meriti sa fii scris cu majuscule) chiar refuzi sa vezi realitatea din aceasta tara? Te-a cumparat Voiculescu cu cativa galbeni si pentru asta mananci la rahat de nu-ti ajunge! Chiar nu vezi ce hotii la drumul mare se petrec in Romania? Incotro ne indreptam fratilor cu unul ca tine ce esti iresponsabil prin indemnul la ura si la nedreptate ce le faci prin televiziunea lui Voiculescu. Rusine, mare rusine sa-ti fie! Sa dea Dumnezeu odata sa fie condamnat acest mare HOT - Voiculescu si sa vedem atunci ce rahat o sa mai mananci. Si apoi poate o sa vina randul si al tau ca eu am timp sa astept.Traiasca ROMANIA SI SA ELIMINAM PENTRU TOTDEAUNA PE HOTI, PE MINCINOSI, PE ''DOCTORII'' CU COPY PASTE-CE AU OBTINUT DIPLOMELE TOT PRIN HOTIE.

Raspunsuri

me

#11015 Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI

2014-01-10 12:13:43

#10985: Antena 3-televiziune de rahat - SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI

mars si semneaza petitia ailalta, turbaciune .. poate va strangeti vreo doua mii de ticalosi acolo

Musafir

#11056 Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI

2014-01-10 12:18:34

#10985: Antena 3-televiziune de rahat - SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI

MAI PUPINCURIST BASIST DUTE LAB1 SI NU MAI BRUIA ACESTI OAMENI SERIOSI SI ONESTI CARE SI-AU EXPRIMAT OPINIA IN ASA NUMAR MARE ,IN NICI 24 DE ORE PESTE 56000. ACESTA ESTE ADEVARUL NU MINCIUNILE LUI BASESCU . SI VOI ATI INCERCAT SI ATI REUSIT VREO1500 IN 3 ZILE. DACA NU SE POATE ALTFEL SA SE CONTRACAREZE MINCIUNILE LUI BASESCU SI ACOLITILOR LUI NUMAI ASA ,ESTE O IDEE FOARTE BUNA SI TREBUIE CONTINUATA CU BAROSSO,MERKEL,REDING, CA SA AFLE ADEVARUL DE LA POPOR DACA PRESEDINTELE MINTE CU NERUSINARE.

Musafir

#11139 Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI

2014-01-10 12:31:10

Musafir

#11406 Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI

2014-01-10 13:07:33

daca voiculescu e hot de ce e liber? poate ptr. ca,in ciuda incercarilor repetate,nu au reusit sa gaseasca nimic? daca a gresit,sa plateasca,dar sa se faca cinstit si cu aceeasi masura la toti. sa-i si pe udrea,videanu,cocos,toti marii asfaltangii si ceilalti care au furat si inca fura. dar intii sa-i ia pe cei care ar trebui sa-i ancheteze pe toti si nu o fac. nu ma intereseaza ce culoare are carnetul de partid. cind vor plati toti,atunci voi fii multumita. pina atunci.....voiculescu,basescu,udrea si restul vor fii liberi ptr.ca asta se vrea. pe noi nu ne intraba nimeni ce vrem. iar cind vrem ceva sintem impotriva statului de drept. m-am cam saturat ca statul de drept sa fie ei iar eu sa fac statul de drepti. ptr. asta si multe alte situatii am semnat petitia cu DA si daca se poate voi mai semna de 100 de ori. succesuri multe.