Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Musafir

#10410 Înainte de întâlnirea cu ministrul Economiei, Cernev ameninţă cu reluarea protestelor

2013-10-22 16:40

http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2013/09/13/523324dac7b855ff567c7ff...

http://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/oltchim-1_52667cf8c7b855ff56683a2c/index.html

Corneliu Cernev, liderul Sindicatului ,,Victoria Oltchim" ameninta cu reluarea protestelor daca ministrul Andrei Gerea nu va fi receptiv la problemele angajatilor. Sindicalistii si parlamentarii valceni se intalnesc maine cu Andrei Gerea, noul ministru al Economiei.

Corneliu Cernev ii va solicita ministrului Economiei adoptarea unor masuri urgente pentru redresarea combinatului din Ramnicu Valcea.

,,Predecesorii domnului Gerea, ma refer la domnul Daniel Chitoiu si Varujan Vosganian au promis niste lucruri care nu s-au realizat. Domnul Chitoiu ne-a promis 40 de milioane de euro pentru asigurarea capitalului de lucru, iar domnul Vosganian, alte 15 milioane de euro. Nu am vazut un leu", declara Corneliu Cernev. Liderul sindical ii va mai cere ministrului Andrei Gerea sa modifice protocolul incheiat cu administratorii judiciari astfel incat salariatii combinatului sa primeasca lichidarea inaintea avansului. In cazul in care nu se va tine cont de solicitarile lor, sindicalistii ameninta cu reluarea protestelor.

,,Vrem sa se rezolve si problema platii salariilor pentru ca noi am luat recent avansul si, potrivit protocolului, pe 6 noiembrie ar trebui sa luam tot un avans. In realitate, oamenii nu primesc un leu pentru ca banii se intorc la CAR, de aceea cerem sa se dea inainte lichidare. Daca nu gasim intelegere, reincepem protestele de joi", mai spune Corneliu Cernev.

Potrivit liderului sindical, angajatii Oltchim vor protesta si daca administratorul judiciar nu va veni cu un program de reorganizare pana la mijlocul lunii noiembrie.

Raspunsuri

Musafir

#10412 Re: Înainte de întâlnirea cu ministrul Economiei, Cernev ameninţă cu reluarea protestelor

2013-10-22 17:09:00

#10410: - Înainte de întâlnirea cu ministrul Economiei, Cernev ameninţă cu reluarea protestelor

Ce spui?

Abia acum ai realizat ca ai sprijinit si ca ai fost "sluga credincioasa" a lui Chitoiu, Vulpescu, Vosganian, Piperea & Balan si a conducerii numita pe criterii politice la Oltchim, crezand si sustinand cu ardoare toate minciunile lor in fata celor pe care trebuia sa-i aperi?

revolutia

#10418 Re: Înainte de întâlnirea cu ministrul Economiei, Cernev ameninţă cu reluarea protestelor

2013-10-22 19:26:31

#10410: - Înainte de întâlnirea cu ministrul Economiei, Cernev ameninţă cu reluarea protestelor

uite ca mie imi convie sa iau doua avansuri la rand , pt ca eu am probleme mai mari cu lichidarea ... de ce nu zice si cum s-a ajuns aici la 2 avansuri , la aberatia cu lichidarea inaintea avansului ... e legala treaba asta ?

musafir

#10420 Re: Înainte de întâlnirea cu ministrul Economiei, Cernev ameninţă cu reluarea protestelor

2013-10-22 20:10:50

Banuiesc ca va placut cand ati luat bani de la CAR,dar va trebui sa ii dam si inapoi .Cand i-ati luat gramada a fost bine acum cand sa-i dati nu va mai convine.