Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Musafir

#10103 Pazea

2013-10-15 16:12

Pazea ca vine sefu...

Raspunsuri

Musafir

#10105 sa

2013-10-15 16:33:41

#10103: - Pazea

sa mi bag pula in mata  daca mai iert muisti de cernevisti,acum chiar ca ;uite acusi acusi acusi ;ai inteles prostule handicapat ,ca muita luati de lacinecrede ti;lingailor gresiti,se numeste lacatus,tambalagiilor;cred ca nu mai dormiti sigur  si cred ca la voi de frica a inceput,sa se guleasca sticlele de rachiu; ce zici ghioca;ai buna cind esti depasit mincami ai pulacu cernev si piperea;vozganian ,a scapat;deocamdata;talpasene;ptiu am auitysa de tine ;am eugrija;cit de curin;dar eu cred ca trebuieste sa i ti bagi demisia ,ca sa terminat cu politica anilor 80,de pe timpul raposatului ,iar oameniiicu credinta pe care ai stiiiiiii,sunt oameni seriosi si ter vor freca pri gura la batrinete ;gindeste d le talpaseanu si muistule de cernev ca viata i scurta  si daca peste vreo 10 ani ,sa dea d zeu sa fut bine femeile voastre,,,va voi prinde pe strada si va voi rupe mainile si picioarele pt  tot ce a ti facut;in special ma refer la magarul de cernev;aniii   trec,cacatulede cernev;al tau pigus;fo rever