Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Musafir

#9932 REGRETABIL

2013-10-12 07:58

Nu-l mai influentati pe FOTA sa se comporte in modul acesta. Curajul este curaj, modul de a respecta pe semenul tau -lasa de dorit. Risca sa-si piarda locul de munca-si este pacat. Nu este baiat rau, dar este influentabil. Mi-e frica sa nu fie altul in spatele acestor jigniri,eu i-as da un sfat: lasa-i baiete,si nu pune carul inaintea boilor-ci familia ta, existenta. Mafia este mare, te dau afara astia ca pe o masea stricata.

Raspunsuri

Musafir

#9934 Re: REGRETABIL

2013-10-12 09:00:14

#9932: - REGRETABIL

pt regretabilul suli;ba rahatule,tu nu ai intales,tarane ca pe mine nu ma invata sau ma poate opri cineva din mizeria pe care a inceput o cacatul de cernev cu acolitii lui,tu chiar nu vre sa intelegi ,sau chiar voi nu vreti sa intelegeti lingailor ,tradatorilorsi excrocilor din oltchim,ca v am spus adevarul despre tradatorul de nagit numit cernev adus peste noapte de zaremba,vozganian dar nu in ultimul rind de felix motanul care au pus oltchimul in taina la vinzare,ia intrebati l rahatilor care sunteti atit de prosti,chiar pe d l talpa,ca l am sunat personal in luna lui martie de aceasta taina,cu mizerabilul de zaremba,mincamiati        stiti voi ce tradatorilor de oltchim;imi pare atit de rau ca d zeu le mai da viata acestor tradatori de oameni nesimtiti ,pacat de copilul ,sau ingerul de ionut muscat si omorit de maidanezi,care normal ar fi trebuit sa i muste pe acesti tradatori ,adusi peste noapte de clasa politruciana numita;ponta, vozganian,piperea chitoiu,care e si ruda ,frecalas    ,un pic de tradator ,dar nu in ultimul rind sacalul de voiculescu,asta e adevarul cacatilor de cernevisti,iar eu am curajul de a raspunde de ceea ce spun,voi    ce ziceti tambalagiilor,vreti mai mult,sau laso ma ca merge asa,dai inainte cu tupeu dezbina,baga intrigisi etc,sa va frec tambalagiilor;fo re ver

Musafir

#9938 Re: REGRETABIL

2013-10-12 10:55:26

pt regre; bai rahatule care te a facut mata,nu ma apara tu caca, ca eu stiu ce fac pe ei si pe mama lor ,asa ca taci si no comment ;fota,9932 vezi ca ai treaba si te  retin mui

Musafir

#9941 Re: REGRETABIL

2013-10-12 14:58:00

pt 9932;nu mi este frica de ei ,pt ca stiu ce lingai imputiti sunt dar iti multumesc totusi si ai incredere in mine,fi pesimist,fota ,te saluta;