Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

QED

#7738 Re: vuvuzeaua conducerii

2013-09-23 18:44

#7736: - vuvuzeaua conducerii

Cernev. aspiră la postul de purtător de cuvînt al oltchimului, ca lider de sindicat a cam dat-o în bară. nefiind agreat de majoritatea salariaţilor.

eu v-am explicat : apucati-va sa scsrieti dupa ce va trece mahmureala ! Ca principiu : ai pierdut o buna ocazie de  a sta linistit si a nu scrie nimic; ai dat niste informatii redundante, ca si cum ai fi ajuns la un rezultat studiind efectul razelor de luna asupra galosilor de guma - ai informatii pertinente baga, daca nu, stai acolo linistit si incearca sa-ti relaxezi cerebelul.

Raspunsuri

Musafir

#7750 Re: Re: vuvuzeaua conducerii

2013-09-23 19:54:38

Musafir

#7751 Re: Re: vuvuzeaua conducerii

2013-09-23 19:57:31

#7738: QED - Re: vuvuzeaua conducerii

sa te fut in gurita si sa mi bag ceva in matade tradator ,sa mio sugi ,sti cine sunt ,prostule si handicapatule ;f

vax care ti-o trage la MAX

#7760 Re: Re: vuvuzeaua conducerii

2013-09-24 06:17:40

#7738: QED - Re: vuvuzeaua conducerii

In principiu, tu il aperi pe cernev oportunistul. pentru ca altceva nu a facut. decat sa caute oportunitati sa iasa in fata si atat, acum nu face altceva. decat sa se faca pres. si sa stea la dispozitia conducerii actuale a oltchim. si sa aprobe imediat toate vanturile emise de acolo.

si nu mai cita din meandrele concretului aici. ca sintem satui de astia ca tine. relaxeaza-ti cerebelul impertinentule,