Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Musafir

#7734 Re: Re: Si frecatorii de menta de la Oltchim Râmnicu Vâlcea vor să dea în judecată combinatul

2013-09-23 18:36

Raspunsuri

Musafir

#7742 Re: Re: Re: Si frecatorii de menta de la Oltchim Râmnicu Vâlcea vor să dea în judecată combinatul

2013-09-23 19:11:32

#7734: - Re: Re: Si frecatorii de menta de la Oltchim Râmnicu Vâlcea vor să dea în judecată combinatul

pt  oameni din tot bolchimul ;fotava va spume adevarul s numai adevarul ,asa sa ma bata bdumnezeu dar si pe d ul dr talpasanu ,daca nu i am, spus ca sacast cernerv .nu este un pui  de iudaa ,sa ma bata dumnezeu daca va m,ant ,,,,,,,soi maivreau sa va spun si adevarul ,despre moartea lui bul ,trad ,mizer ,manciu ,pe care eu fota il mai condamn ninca o data la moarte ,e  ok  ,d nnule ghioca ,tugurin ,catre a ti furat  cu el ,cacanarilor ,ordinalilor      care esti  un nenorocit de ghioca ,care ai   furat  din acest  olt  fara  frica ,rahat mizerabil care esti ,tu tugurin  cu masina de pompieri ,pe mina cu paza ,,am ,martori fraerilpor ,ai auzzit tugurine ,,ca fota stie prea multye si trebuie sa fi un mit in fata mea,fota ;care vad  ca nu vrei sa te linistesti ,cred ca tugurine te maninca rau ,dar sa sti ca  nu te mai indrum si9 nu te mai iert ,o sa pleci cu ;cernev ,pt ca imi permit cu tine pt canu esti atit de prost ca cernevisti si mergi la doua capete ,dar cu remus ,fota nu ti mai merge ,te pup fraierer