Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

AUTORUL PETITIEI

#6127 Re: Nu ati raportat nimic. Singura raportare facuta este raportarea (amenintarea) de mai jos!

2013-09-11 19:57

#5715 Re:#5699 - Bucuresti - Re: #5463, #5464, #5465 si altii ca ei: V-AM CIURUIT ... FRAIERILOR!

Imi pare rau domnilor Corectu si Denigratu dar eu nu vad unde este problema.

Comentariul de la nr. #5715 in care cineva posteaza o poza nu are nimic cu caracterul personal al pozei avand in vedere ca aceasta se gaseste pe mai multe linkuri (pe linga cel de la CRITERII.ro); ex. https://www.google.ro/search?q=ghioca+emil&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=k8wwUvCuJcXHtQbQoIG4BA&ved=0CGIQsAQ&biw=1024&bih=600&dpr=1 (si mai sunt).

Referitor la amenintarea cu asa zisul "mesaj de echilibrare adresat celor doi (Sorin Max si Ionel Patrut) postat si de 10 ori pe pagina de comentarii" nu am nimic impotriva atata timp cat ei nu au comentat acest lucru si cat aceste mesaje nu contin injurii.

Durerea voastra domnilor Corectu si Denigratu si a altora ca voi este aceasta petitie pe care o DORITI INCHISA pentru ca va limiteaza spatiul de manipulare.

EU NU O SA INCHID ACEASTA PETITIE PANA NU SE DECIDE SOARTA OLTCHIM SI A SALARIATILOR DE LA OLTCHIM!

Raspunsuri

Musafir

#6128 Re: Re: #5715

2013-09-11 20:17:06

#6127: AUTORUL PETITIEI - Re: #5715

Daca omul asta de se crede lider de sindicat (dar ma intreb cine la votat, sau s-a autointitulat precum regii la tigani ?) a dorit sa se faca de ras public pe net, consecintele trebuie sa si le asume, asta a vrut = asta a primit. Este o poza intima care el a facut-o publica, putea sa si-o tina in albumul lui de poze in sertar la el acasa, nu sa o descarce pe net. Este o rusine si o incapacitate de gandire din partea acestui individ.  Nu-l cunosc, dar domne du-te la psihiatru, nu este o rusine sa te tratezi si simtomele acestea se pot trata. Cum sa postezi astfel de poze pe net ???? Ca nu ti-a furat-o nimeni, tu ai postat-o.

BABARDEL

#6130 Re: Re: Nu ati raportat nimic. Singura raportare facuta este raportarea (amenintarea) de mai jos!

2013-09-11 21:43:53

#6127: AUTORUL PETITIEI - Re: Nu ati raportat nimic. Singura raportare facuta este raportarea (amenintarea) de mai jos!

petitia nu trebuie inchisa pentru ca a devenit pentru oltchimisti un canal de comunicare liber,

printre minciunile plasate cu rea vointa de unii. apar si informatii adevarate. si care deranjeaza foarte mult conducerea si sindicatul victoria,

pentru ca nu suntem toti cazuti in cap. asa cum isi inchipuiesc ei ca suntem.