Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

AUTORUL PETITIEI

/ #6127 Re: Nu ati raportat nimic. Singura raportare facuta este raportarea (amenintarea) de mai jos!

2013-09-11 19:57

#5715 Re:#5699 - Bucuresti - Re: #5463, #5464, #5465 si altii ca ei: V-AM CIURUIT ... FRAIERILOR!

Imi pare rau domnilor Corectu si Denigratu dar eu nu vad unde este problema.

Comentariul de la nr. #5715 in care cineva posteaza o poza nu are nimic cu caracterul personal al pozei avand in vedere ca aceasta se gaseste pe mai multe linkuri (pe linga cel de la CRITERII.ro); ex. https://www.google.ro/search?q=ghioca+emil&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=k8wwUvCuJcXHtQbQoIG4BA&ved=0CGIQsAQ&biw=1024&bih=600&dpr=1 (si mai sunt).

Referitor la amenintarea cu asa zisul "mesaj de echilibrare adresat celor doi (Sorin Max si Ionel Patrut) postat si de 10 ori pe pagina de comentarii" nu am nimic impotriva atata timp cat ei nu au comentat acest lucru si cat aceste mesaje nu contin injurii.

Durerea voastra domnilor Corectu si Denigratu si a altora ca voi este aceasta petitie pe care o DORITI INCHISA pentru ca va limiteaza spatiul de manipulare.

EU NU O SA INCHID ACEASTA PETITIE PANA NU SE DECIDE SOARTA OLTCHIM SI A SALARIATILOR DE LA OLTCHIM!