Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Musafir

#6045 Re: Re: Tot astept...

2013-09-10 06:01

#6029: Ochelarica - Re: Tot astept...

Mai pustiulica, Ochelarica, stiu ca incepe sa iti placa apelativul, cum sa te fac sa intelegi mai clar (stiu, e aproape imposibil, dar eu tot incerc, desi esti un caz pierdut), pentru mine TOTI liderii de sindicat din Oltchim nu au facut nimic pt salariati, faptul ca tu il sustii cu vehementa pe cernev arata cat de partinitor esti si duci ideea pe o pista intentionat gresita. E pe principiul "hotul striga hotii". La cum te cunosc, naivitatea te recomanda :))).

Nu ai raspuns deloc la ceea ce te-am intrebat, o tot dai intr-una, alta, dar nimic concret.

Ziceai sa aduc eu vreun plan salvator: nu pot, nu detin functie de conducere, nu am posibilitatea de a ma impune, cum ar putea sa o faca (parghiile ii/le permit) cernev, diculoiu etc, la nivel sindical, media.

Tot nu am inteles pe cine pup eu in fund :). Daca imi gasesti vreo fraza in cele mentionate in topicurile precedente in care EU trag cu cineva, imi fac MEA CULPA! Iti spun inca o data: si unii si altii isi bat joc de Oltchim. Cei vechi prin furturi la scara mare (toti fostii directori au averi colosale din furt), cei actuali prin furtisaguri marunte si lipsa de profesionalism.

Apropo, NU M-AI PROVOCAT PE MINE sa demonstrez faza cu cei 300 de angajati, te ciondaneai pe forum cu altcineva, ti-o spun foarte sincer. Aici e probabil sa fiu de acord cu tine, nu cred, nu vad unde s-ar fi angajat 300 de indivizi in ultimul timp. Ce pot spune ca e deranjant faptul ca au aparut directori noi de vanzari !!!!!, desi noi abia avem grade de realizare a capacitatilor de productie de 17-18%. Normal, directorii noi sunt din PNL, nu e superb?

Si mai ochelarica, daca spui ca te informezi, nu o face doar de la sursele "de casa"! O sa te trezesti dintr-un vis frumos direct intr-un cosmar.

Da, te doare rau ca eu stiu cine esti, iar viceversa nu :). Imi faci oferte de a discuta face to face, doar asa vei afla cine te tot ia "la suturi".

Iti spun prieteneste, retrage-te, lupta e prea mare pentru tine, esti naiv daca ai impresia ca esti inconjurat de adevar.

Ochelarica, sic.

Raspunsuri

Cosmin

#6054 Re: Re: Re: Tot astept...

2013-09-10 10:21:27

#6045: - Re: Re: Tot astept...

Fascninant, sa te mai freci pe creierul ala ca poate s-a ostenit. :-) Spiritualule si anonimule care esti tu. :-D Asteptam sa ne spui tu care e adevarul ala de care tot vorbesti, dar asa, cu fapte concrete, sau, stii ceva, nu te mai osteni ca oricum forumul asta si-a pierdut de mult scopul, adica ala de a Salva Oltchim si Arpechim. Bine, daca asta nu cumva inseamna sa jignesti si sa injuri niste oameni. Continua, poti sa dai la perete.

Asteptatu

#6058 Re: Re: Re: Tot astept...

2013-09-10 12:38:02

#6045: - Re: Re: Tot astept...

Mai scuteste-ne bai si lasa amenintarile pe aici.