S.O.S. familia!

Quoted post

Musafir

#2161 Re:

2013-09-03 15:30

#2160: -  

mi se face rau cand citesc asa ceva. ne se poate in felul asta. e o chestiune emotionala. este extrema emotiva a fenomenului. pentru ca daca trecem la cealalta extrema, tot ce este scris acolo e o abureala. mama aia e mai confuza decat propriul copil, si mai ales finalul e tipic fata de ce am mai citit si la postarile de pe aici. sa le readuc in discutie? acolo e vb de un copil. putin sarit peste majorat. si pana una alta, e o "povestire" subiectiva, pentru ca e construita pe aceleasi principii gresite care se regasesc in propaganda gay. si aceasta povestire nu este un ARGUMENT. argumentul este ceva explicat logic nu emotional. emotionalul are capaciatatea sa faca si dintr-o bomba atomica, vitamina.

"V-ati gandit ca poate mama simte si stie deja care este orientarea ta sexuala?" mama asta e in acelasi delir ca si ceilalti implicati in treaba asta. foloseste acelasi limbaj de lemn. am mai zis: dez-orientare, nu orientare.

darkq e site de adolescenti bulversati. ala nu este un argument.

ASTA NU ESTE UN ARGUMENT.

asta e un argument sa nu acceptam asa ceva:

"Stripperi, aproape violati de gay-ii timisoreni

"Aseara, un show spumos in Delirio Timisoara: dupa miezul noptii si-au facut aparitia cativa stripperi care fusesera invitati pentru a anima atmosfera pudica, care, de ce n-am recunoaste, persista ca o ceata groasa in cluburile gay, pana pe la 2-3 asa, cand alcoolul scoate la iveala oamenii din spatele mastilor."

"Unul din stripperi, putin mai dezinhibat, a ramas in costumul lui Adam. Delir. Urlete. Tipete. Saliva. Vedeai doar un cerc mic, mic, mic si muuulte maini intinse. Un spectator, nemaireusind sa se abtina, ii pune mana la scula omului. Isi duce mana la nas (instinctual, presupun) si urla de extaz. Si, urmandu-i exemplul, au mai fost si altii ca el. Stripperul dansa, si cu o mana incerca in zadar sa isi acopere organele genitale. “In zadar”, deoarece unii urlau “Ia mana, te rooooggg!!!” iar altii, mai tupeisti, ii smulgeau efectiv mana care proteja “esenta vietii”. "http://www.darkq.net/club-gay-lesby-romania/stripperi-aproape-violati-de-gay-ii-timisoreni/"

Raspunsuri

Musafir

#2162 Re: Re:

2013-09-03 15:35:43

#2161: - Re:

Trebuie sa fie chiar misto o asemenea dezbatere. Cand ti se prezinta argumente spui ca alea nu sunt corecte, alea nu sunt argumente. Argumente din punctul tau de vedere sunt numai lucrurile care tin partea celor spuse de tine, restul sunt manipulari... sa-mi spui unde este AICI discutia civilizata? Dar poate nu se doreste asa ceva?

Musafir

#2183 Re: Re:

2013-09-03 18:42:37

#2161: - Re:

Lol, autoarea permite continut de pe acel blog cand e vorba de a portretiza o imagine negativa si generalista asupra persoanelor gay, dar cand e vrba de continut cu care nu e de acord, sterge. LOL, ce ipocrita ieftina!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-03 19:17:55

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...