S.O.S. familia!

Quoted post

Musafir

#1088 Re:

2013-08-24 22:22

#1085: Dana Captilin -

Ma gandeam cand termini lecturarea de pe Wikipedia. Finally. (Asta asa, ca sa vezi ca pot sa iti raspund cu aceeasi moneda).

Stiam si eu toate acestea. In afara de partile in care vii din nou cu povesti biblice. Nu ma intereseaza.

Acum, si eu am avut probleme financiare la inceputul tineretii, in studentie, atat de mari incat am fost pe punctul de a renunta la facultate. Nu putea nimeni sa ma sustina si aveam de ales: job sau facultate. In final am tras de mine cat am putut, am luptat si am reusit sa imi termin anii de licentiat, sa continui cu masterul si mai nou, cu un nou master din toamna, pe care il plateste firma. Am fost si eu jos si la ananghie dar nu am pierdut timpul cu rugaciuni la divinitati. Am crezut in mine si in puterea mea, m-am mobilizat si m-am descurcat. Se poate si fara a cere ajutor de la divinitati.

Raspunsuri

Musafir

#1096 Re: Re:

2013-08-25 06:36:40

#1088: - Re:

Acum, si eu am avut probleme financiare la inceputul tineretii, in studentie, atat de mari incat am fost pe punctul de a renunta la facultate.

Asta ar trebui sa iti demonstreze ca situatia financiara a unui om la un moment dat nu are minima legatura cu modul in care gandeste, cu atat mai putin cu inteligenta lui. Degeaba intorci discutia in sensul credintei in divinitate, cand ea era una (foarte alunecoasa) despre clasele sociale si parerea lor despre homosexualitate.

Multi imbratiseaza stanga crezand ca militeaza pentru egalitate, pe principiul ''suntem la fel ca voi''. Urmatorul pas este ''suntem mai buni decat voi'' (numai cei ''realizati'' au o perspectiva favorabila homosexualilor).

amelia

#1287 Re: Re:

2013-08-27 12:15:15

#1088: - Re:

permite-mi copile sa iti spun ca fara divinitati suntem goi , nu te razbuna pe Dumnezeu crezand ca asa o ataci pe dana , crezi in tine , e bine dar nu uita ca divinitatea permite sa fii ceea ce esti , nu fii sarcastic ca le va creste inima crezand ca sunteti niste pagani si desfranati . dreptul la DUMNEZEU nu vi-l poate lua nimeni decat TATAL

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...