S.O.S. familia!

Quoted post

Inca un Ovi

2013-08-24 10:11

Desi cred ca o sa imi stergi comentariile, o sa spun ca toata lumea ar trebui sa vada lucrurile si din celalalt punct de vedere. Inainte de a posta "mizerile homosexualilor", cautati si dumneavostra povestile celor care sunt si prin ce trec ei, fiindca desi ar vrea, nu se pot schimba.

Raspunsuri

Musafir

#1003 Re:

2013-08-24 10:26:09

#1002: Inca un Ovi -  

le-am citit. singurul lucru care impresioneaza acolo este drama orbirii in care se afla si faptul ca se trag unul pe celalalt in jos, in stari de angoasa pe care singuri si le asuma. impreasioneaza drama copiiilor care pica in plasa asta fiind nematurizati si neavand discernamantul necesar. si impresioneaza prin grotescul cu care homosexualiii cu "experienta" dau sfaturi unor astfel de copii. ingrozitor.

nu veti schimba voi societatea ci voi trebuie sa va adaptati la societate si mai mult, sa aduceti un plus de demnitate, de adevar, de responsabilitate fata de cei din jurul vostru si sa va implicati in dezvoltarea societatii si pe verticala, nu doar pe orizontala, de-ar fi fost macar si atat. insa stilul vostru iresponsabil are repercursiuni negative si asupra lucrurilor materiale pe care le faceti.

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...