S.O.S. familia!

Quoted post

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#514 Re: Re: Agitatie exagerata

2013-08-18 20:57

#502: Mayhem - Re: Agitatie exagerata

Pacat de viata pe care ti-a facut-o Dumnezeu dar. Nu esti in stare sa-i dai valoarea pe care o avea in momentul in care ai venit pe lume.

Personal am studiat in cadrul unui institut de antropologie, alaturi de oameni care si-au inchinat viata meseriei de cercetatori, ce inseamna hipotalamusul. Tu nu stii nici macar definitia, nici macar ce este. Copiezi niste cuvinte taiate din context si nu intelegi nimic! Pt stiinta ta, hipotalamusul este cel mai greu element din anatomia umana de studiat!, pentru ca ascunde cele mai mari dileme si mistere in manifestarile sale care coordoneaza mute dintre activitatile organismului uman. Se pare ca acolo, in acea cavitate, se formeaza la fiecare individ in mod original si unic, procese ce nu pot fi standardizate tocmai datorita faptului ca nu se repeta la 2 indivizi. Mai opreste-te din aberat, ca deja te faci de ras mai mult decat iti puteai imagina ca se poate, iar eu n-am chef sa rad cu tine!

Cauta in tine ce nu este in regula, apoi expune-ti impresiile in fata celorlalti. O sa ai un soc!

Din acest moment vei avea toate comentariile sterse, si, ca sa se stie de ce ti-am sters primul comentariu, voi spune eu. Tu nu ai avut curajul sa-mi raspunzi la 2 simple intrebari - care e semnificatia nicknameului tau si care era commentul pe care ti l-am sters.

Raspund tot eu, desi a facut-o si A. : mayhem = crime, orori, ofense criminale aduse omului si bisericii, haos, dezordine; plus o formatie satanista!

Ti-am sters comentariul pt ca te apucasesi sa-l feliciti pe Alex ca recunoaste ca e homosexual, ca-l sustii, ca e bine ce face... si el ti-a raspuns intr-o maniera de-a dreptul libidinoasa (si commentul lui l-am sters). Am considerat ca murdareau, ambele comentarii, dorinta majoritatii de-a face bine.

Si cu asta basta! Piei...!

Raspunsuri

Mircea

#519 Re: Re: Re: Agitatie exagerata

2013-08-18 21:30:35

#514: Dana Captilin - Re: Re: Agitatie exagerata

Foarte bine. Nu orice "mascare" are dreptul sa fie afisata - solutia = sa fie stese. Simbolurile sataniste nu sunt de acceptat. Nu le dorim, nu dorim sa le auzim, nu dorim sa le vedem. Doamne pazeste.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-18 21:33:59

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...