Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

toma necredinciosul

#5028 pt musafirul de la 5023 tom

2013-07-20 21:54

Poate ca n-ai inteles . N-am spus ca nu vreau o privatizare cu o firma de top . Eu nu cred intr-o astfel de privatizare. Nu mai pot crede in povesti cu feti frumosi si zane. De zmei ce sa mai vorbim.... gasim suficienti pe aceasta petitie. La mitinguri din pacate intram in alta poveste. Suntem doar piticii care-o aparam pe Alba ca Zapada(oltchim) de vrajitoarea Vosganian care e cea mai frumoasa si culta persoana din tara(asa-i spune lui oglinjoara). Din pacate cred ca ne apropiem de finalul povestii .....si nu cred ca va avea "happy end". Cand nu delimitezi fictiunea de realitate ,cand nu vrei sa recunosti ca te depaseste situatia ,chiar daca este atat de evident, nu pot crede in bune intentii si onoare. Privatizarea se va face,probabil cu cel ce va da comisionul cel mai mare si cui trebuie. Altfel spus: cu-i va ghicii lozul"

Raspunsuri

Musafir

#5031 Re: pt musafirul de la 5023 tom

2013-07-21 14:31:06

#5028: toma necredinciosul - pt musafirul de la 5023 tom

Ai perfecta dreptate!

Atata timp cat Vladescu este bine mersi, nici usturoi nu a mancat, nici gura nu-i miroase, ce pretentii sa mai ai de la alde vosgaurian - pianistul lui peste prajit? Ponta se cearta cu Basescu pe la tv, problema privatizarii Oltchimului a rezolvat-o demult, de aceea ne si trimit pe noi in somaj tehnic. In plus au promis pe la Minister ca in august vor veni cu profit, de unde dracului, nu stiu :))), asa ca sunt disperati sa reduca la maxim cheltuielile. Ce-i drept, angajatii le cam stau in ochi, ar putea sa-i dea pe toti afara!

revolutia

#5032 Re: pt musafirul de la 5023 tom

2013-07-21 17:04:33

#5028: toma necredinciosul - pt musafirul de la 5023 tomPoate ca n-ai inteles . N-am spus ca nu vreau o privatizare cu o firma de top . Eu nu cred intr-o astfel de privatizare. Nu mai pot crede in povesti cu feti frumosi si zane. De zmei ce sa mai vorbim.... gasim suficienti pe aceasta petitie. La mitinguri din pacate intram in alta poveste. Suntem doar piticii care-o aparam pe Alba ca Zapada(oltchim) de vrajitoarea Vosganian care e cea mai frumoasa si culta persoana din tara(asa-i spune lui oglinjoara). Din pacate cred ca ne apropiem de finalul povestii .....si nu cred ca va avea "happy end". Cand nu delimitezi fictiunea de realitate ,cand nu vrei sa recunosti ca te depaseste situatia ,chiar daca este atat de evident, nu pot crede in bune intentii si onoare. Privatizarea se va face,probabil cu cel ce va da comisionul cel mai mare si cui trebuie. Altfel spus: cu-i va ghicii lozul"

finalul pare a fi din septembrie