Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

disponibilizat

#4878 Rumors #4867 Second Hand News

2013-07-14 16:01

Ce spui, Rumors = Alain Prost = Eugen Patru? Tu chiar bati campii si, asa cum spunea cineva pe aceasta petitie - citandu-l pe I.I., te cam joci cu "meandrele concretului si sinergia faptelor!

Cine esti tu si pe cine reprezinti de afirmi "Ionele, tu si trupa ta, pe care o sa o aducem in curand in discutie, nu de alta, dar anonimitatea naste monstrii"? Esti de la SRI, DNA, centrul de calcul sau autorul petitiei ca sa stii cine a postat pe aceasta petitie ca anonim (de fapt ca si tine)?

Esti cumva vechi salariat Oltchim de afirmi "... si zau, as vrea ca Platfroma oltchim sa mai mearga si pentru noi, astia marunti, sa avem locuri de munca si un oarecare viitor aici..." sau esti un emanat al "revolutiei" din septembrie? Care voi? Nu cumva aceiasi emanati ai "revolutiei" din septembrie?

Noi, astia care suntem in Oltchim de peste 20 de ani, nu mai avem nevoie de locuri de munca si de aia am fost disponibilizati; de aia suntem trimisi in somaj tehnic si tot de aia vor urma noi disponibilizari ca sa aveti voi - "noii veniti" (parvenitii) - "locuri de munca si un oarecare viitor aici".

Termina cu amenintarile si ascunde-te, pentru ca ora judecatii se apropie iar, voi tradatorilor, vanzatorilor, ve-ti plati cu varf si indesat! Nu va bazati ca PNL-ul va fi pururea la putere si la supt in Oltchim! Deja PNL-ul si-a aratat limitele, atat la primaria Ramnicului Valcii cat si la nivel guvernamental (vezi cazul R. Fenechiu si ce va mai urma).

Ce ati facut voi in septembrie 2012 au fost fapte de mare "avant patriotic" si ati dat dovada de un "mare civism"!

Protestele noastre din noiembrie si din aceasta primavara au fost, dupa cei de teapa ta, lipsite de temei, fara a avea aceiasi valoare (platita de PCC si de Coclet) ca protestele voastre din septembrie si octombrie!

Daca totul este roz de ce nu suntem cu salariile la zi si avem o groaza de restante marunte plus 5 chenzine salariale neplatite sau partial platite (avans ianuarie, diferenta lichidare aprilie, diferenta lichidare mai, avans iunie, lichidare iunie)? De ce suntem trimisi in somaj tehnic dupa ce au fost disponibilizati 1.200 salariati (cca. 900 de la Rm. Valcea plus cca. 300 de la Pitesti)?

Raspunsuri

Rumors

#4880 Re: Rumors #4867 Second Hand News

2013-07-14 17:50:59

#4878: disponibilizat - Rumors #4867 Second Hand News

domnu' Ionel Patrut intrebarea care se pune este cine esti dumneata sa injuri niste oameni pe care nu-i cunosti; daca ai avea cei sapte ani de-acasa probabil ai fii un pic mai decent si sigur nu am fi ajuns la discutii din astea - dar nu-i ai, asa ca e greu sa-ti imaginezi - se pare ca oricum am da-o cu discutiile astea ajungem tot la a ne injura si a ne contrazice, in ideea ca detinem cine stie ce adevaruri;

ei bine, eu, oricare as fi eu, vreau sa aflu adevarul asta, dar de fiecare data cand va intreb de el ajungem la chestii de genul: "a mea e mai mare si mai tare" sau "ba tu, ba alaltul"

asa ca pierdem timpul, eu intreb, voi nu ne lamuriti cu nimic - si in ceea ce priveste trupa cu pricina, mi se pare jenant sa fii prin posturi de conducere (si atunci si acum) si sa compui diverse pe aici, nu-i asa mai Mihaita tata....

Alain

#4881 Re: Rumors #4867 Second Hand News

2013-07-14 17:56:46

#4878: disponibilizat - Rumors #4867 Second Hand News

ma confunzi, vorbesti discutii, chiar esti pe langa subiect - sunteti principalii vinovati pentru situatia asta - nu trebuie sa ma ameninti pe mine cu ziua judecatii pentru ca nu ati iesit voi la inaintare inca de acum 5-6 ani - asa ca las-o balta ca nu tine; ca sa nu te mai intreb, unde dreaq ai fost tu atunci X ani, cand se inventau Centrele de profit (capusele adica) peste gard, platite din banii vostri - nu ti s-a parut nimic aiurea? Ha... ce-ai zis, lasa sa fure, da' sa-mi mearga si mie bine.... deci, unde erai tu atunci? Te dai rotund? Esti revolutionar pe aici si ma ameninti si injuri cum ai facut pe toata petitia? Jmecherule ce esti....

am tradat eu, ce vorbesti bai baiatule... am tradat cauzele voastre de jmecheri care nu faceati decat sa sifonati banii din societate? ca sa vezi ce chestie... cine iti sopteste tie treburile astea?