Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

ANTITEPARI

#4831 Truth #4830 Pt Mentchim

2013-07-12 13:52

Tut, cine esti tu sa promiti angajari in locul celor care au fost disponibilizati? Esti cumva director executiv la Oltchim? Nu am nimic cu cei de la Mentchim dar nu este normal sa disponibilizezi un salariat de la Oltchim ca sa aduci unul sau doi de la Mentchim. Nu cred ca sunt vinovati salariatii de la Oltchim pentru ceea ce s-a intamplat la Mentchim.
De nu nu angajezi si soferi pentru ca sunt foarte multe locuri disponibile si au ramas numai hotii care striga hotii, precum acel personaj de desene animate care se recomanda sudor de garduri la Oltchim.

Atentie Sef Sectie Transporturi (sau Logistica, mai nou) VL 89 CCH are un hot la volan. Monitorizati pe cel care striga "hotilor, am sa va prind pe toti ... sunati-ma ... tel. 07........"! In dreptul indicatorului kilometrilor parcursi a facut o mica gaura prin care executa mari ghidusii plusand kilometrii parcursi. Dintr-un Km face 2-3 Km. Atentie si cei care-i semneaza foile de parcurs! Urmeaza DNA.

Raspunsuri

MCH

#4840 Re: Truth #4830 Pt Mentchim

2013-07-12 18:14:40

#4831: ANTITEPARI - Truth #4830 Pt Mentchim

Tut, cine esti tu sa promiti angajari in locul celor care au fost disponibilizati? Esti cumva director executiv la Oltchim? Nu am nimic cu cei de la Mentchim dar nu este normal sa disponibilizezi un salariat de la Oltchim ca sa aduci unul sau doi de la Mentchim. Nu cred ca sunt vinovati salariatii de la Oltchim pentru ceea ce s-a intamplat la Mentchim.
De nu nu angajezi si soferi pentru ca sunt foarte multe locuri disponibile si au ramas numai hotii care striga hotii, precum acel personaj de desene animate care se recomanda sudor de garduri la Oltchim.

Iar eu ti-am spus ca o sa sara incap diversi "cunoscatori"ai situatiei - pentru stiinta ta, cei din Mentchim au fost angajati Oltchim fiind indepartati abuziv din Oltchim. Banuiesc ca atunci cand s-a intamplat treaba asta erai foarte bucuros ca tu ai ramas in Oltchim si pe fraieri i-au dat afara (ca de luat atitudine la cata verticalitate se observa la voi.....pass). Motiv pentru care ei acum nu pot beneficia de Ordonanta sau compensatorii. Tot spre stiinta ta te informez ca, daca doresti sa ajustezi, de exemplu, un ventil regulator cu vreun sofer de prin Oltchim este posibil sa ai niste surprize!

Deci cum spuneam : voi aveti senzatia ca instalatiile alea functioneaza doar cu ajutorul Sfantului Duh (amin). Ei bine, cam de aia suntem pe unde NU suntem.