Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

DEZAMAGIT !!!!!!

#4813 Chiar asa sa fie ?

2013-07-12 05:14

Nu-mi vine sa cred ca s-a ajuns in situatia asta ! Char trebuie sa fim asa de prapastiosi ? Ministru a dat asigurari ca OLTCHIMUL A DEVENIT BANCABIL . Pai cum vine asta, acum se intra si in somaj tehnic. Eu sper ca lucrurile se vor pune la punct ,altfel increderea se duce dracu ! Sindicatele- lasati-le naiba, sunt degeaba, indiferent de coloratura [ negriciosi, albi ]. Grevele nu sunt o solutie, calea dialogului. Dar ce te faci cu HAMLET-ne cam duce cu zaharelul ! Tara asta a avut parte numai de hoti . SI MAI GRAV - HOTII STRIGA HOTII !!!!- Ointrebare de bun simt- Ce aveti de gand ba , sa faceti din judetul asta-????-o colonie de someri ? Poate mai veniti dupa voturi, VLAD TEPES SCRIE PE CURUL VOSTRU !!!!

Raspunsuri

Rumors

#4829 Re: Chiar asa sa fie ?

2013-07-12 10:45:59

#4813: DEZAMAGIT !!!!!! - Chiar asa sa fie ?

Nu-mi vine sa cred ca s-a ajuns in situatia asta ! Char trebuie sa fim asa de prapastiosi ? Ministru a dat asigurari ca OLTCHIMUL A DEVENIT BANCABIL . Pai cum vine asta, acum se intra si in somaj tehnic. Eu sper ca lucrurile se vor pune la punct ,altfel increderea se duce dracu ! Sindicatele- lasati-le naiba, sunt degeaba, indiferent de coloratura [ negriciosi, albi ]. Grevele nu sunt o solutie, calea dialogului. Dar ce te faci cu HAMLET-ne cam duce cu zaharelul ! Tara asta a avut parte numai de hoti . SI MAI GRAV - HOTII STRIGA HOTII !!!!- Ointrebare de bun simt- Ce aveti de gand ba , sa faceti din judetul asta-????-o colonie de someri ? Poate mai veniti dupa voturi, VLAD TEPES SCRIE PE CURUL VOSTRU !!!!

Tu despre cine vorbesti? Eu cred ca ai vazut alt film! Daca pe tine te reprezinta unul precum Ilinescu, unul ca Vancea in fata ministrului, adusi special de Diculoiu ca sa enerveze pe toti cei prezenti plus telespecatorii inseamna ca esti rupt de realitate si rau intentionat. Acum se vad si rezultatele: somajul tehnic a venit ca un raspuns imediat al judiciarilor la dialogul "constructiv" purtat de liderul Diculoiu. A , si inca ceva, de ce nu va cereti voi in somaj, somaj, cu 500RON/luna ca toata lumea din tara asta daca sunteti asa de suparati si nu va convine ca stati acasa pe mai bine de jumatate din salariu? Cred ca de prea mult bine vi s-a cam luat!