Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Alain

#3005 Re: Re: PENTRU ALAIN...REF.REPLICA ZF

2013-04-06 11:14

#2952: EU - Re: PENTRU ALAIN...REF.REPLICA ZF

Corect . Unde e prezumția de nevinovăție ? Tot strigăm în gura mare că justiția acuză și arestează  oameni fără probe, dar când vine vorba de cei doi, nu mai este nevoie de nimic ; știm noi că ei sunt vinovaț i.    Nu, nu merge așa.

Rezultatele vorbesc de la sine:

- minus 800 milioane;

- firme capusa cu consilii de administratie ticsite de jmecheri (oameni care luau miliarde pe an - sa va intrebati de ce nu aveti bani de salarii) - voi ii pupati in fundurile lor plimbate prin BMW-uri luate cu banii vostri;

tata sigur nu a facut aceste magarii - eu zic sa nu mai faca pe fetele mari.... la mitingul ala de la Bucuresti si la cele de pe platforma Oltchim, de ce nu cereti pedepsirea vinovatilor?

@priceputeanu : hai tata cu solutiile alea...sau nu exista?

Raspunsuri

revolutia

#3009 Re: Re: Re: PENTRU ALAIN...REF.REPLICA ZF

2013-04-06 11:23:15

#3005: Alain - Re: Re: PENTRU ALAIN...REF.REPLICA ZF

rezultatele vorbesc dar nu spun ca minusul l-a facut s si y .... de ce te deranjeaza mitingul de la buc ?  ... eu consider ca nu ar trebui sa ne lasam intimidati de unii care nu vor sa fie miting si nu dau aprobari sau ameninta firmele de transport ... sa mergem toti oltchim ,arpechim ,mechel, cfr marfa ,posta , hidroelectrica sa ne strangem vreo 4-5000 de oameni si sa mergem fara aprobare ca la mineri nu le-a trebuit aprobare sa ii fortam sa puna mana odata sa refaca economia tarii

EU

#3042 Re: Re: Re: PENTRU ALAIN...REF.REPLICA ZF

2013-04-06 13:20:17

#3005: Alain - Re: Re: PENTRU ALAIN...REF.REPLICA ZF

Domnule „ Alain ”, aici nu este vorba de nume, ci de PRINCIPII .  Chiar dacă știți sau ați văzut ceva  referitor la cei doi, ei nu sunt infractori decât atunci când justiția îi declară așa, în urma probelor administrate.  Până atunci, ei sunt cetățeni corecți și nevinovați ; și dacă vor să facă pe-ai dracului , vă pot da în judecată pentru calomnie și - culmea - să și câștige .

Cred c-ați înțeles ce-am vrut să spun și vă repet a nu știu câta oară ; nu sunt rudă cu Oltchim-ul.   Sunt un cetățean obișnuit pe care-l interesează ce se întâmplă cu această țară.