DEMITERE REMUS VULPESCU OPSPI

Somera din Arpechim

/ #11 Pentru Gogu Ologu

2012-09-01 23:45

Colega (ca vad te dai drept petrochimist)pseudonimul iti este predestinat caracterului.
Minti de ingheata apele !!! Ce crezi ca noi din Rafinarie inainte sa fim disponibilizati nu stim cu ce v-ati ocupat voi in Petrochimie dupa ce v-a preluat domnul Roibu pe care il huliti???
V-a luat dupa drumuri muritori de foame in februarie 2010 cand erati ingropati in zapada si boscheti (va vedeam din autobuz cand mergeam de la poarta 2 la Rafinarie) si v-a tinut pana in prezent.
Daca esti atat de dezamagit de domnul Roibu si de Oltchim si esti atat de valoros de imi dai mie lectii ca sunt comunista si ca astept loc de munca de la stat de ce nu ai plecat la alta societate care sa te trateze conform asteptarilor tale.
Nu va ia nici dracu mah pe nici unul din petrochimie pentru ca sunteti ingamfati si v-ati invatat sa stati degeaba din 2008 de cand v-a oprit OMV. Noi in Rafinarie am lucrat la AFPE pana in ultima clipa la disponibilizare la rampa titei.
Ce crezi ca noi din rafinarie suntem picati din luna si nu stim ca tot ce a fost mai prost ca si personal cand s-a separat de catre OMV Petrochimia de Rafinaria Arpechim Manole a dat dispozitie sa fie lasat la Oltchim si din servicii la fel.
Deci la voi au ramas numai lingaii sindicatului cazurile sociale si pe ici pe colo si cate unul care stie meserie.
Salarii mari ati avut si aveti si voi in Petrochimie ca erati salarizati ca si noi sus in Rafinarie.
Ce jaf a facut mai indolentule dl. Roibu in Petrochimie pentru ca noi din rafinarie mergand cu autobuzul de la poarta 2 catre rafinarie admiram cum de la zi la zi se schimba in bine Petrochimia in timpul reviziei.
Ai uitat cand OMV va lasase pe la porti in noiembrie 2009 si va blocasera caile de acces. Atunci repede v-ati dus sa ii pupati pulpana lui Dumitru de la Sind. Unirea sa il sune pe Roibu sa vina Oltchim mai repede. Era bun Oltchim atunci si Roibu. Erati stransi toti in usa lui Dumitru Sind. Unirea.
Desi mi-ati fost colegi eu va privesc pe toti din Petrochimie ca pe niste trantori indolenti.
Eu as da orice acum sa lucrez si pe 10 milioane si voi cu salariile de Petrom cu care ati fost preluati de Roibu sunteti nesatiscafuti !!!
Mars la munca indolentule !!! Comunist esti tu !!!
Daca mai ai tupeul sa postezi in victima iti voi mai da argumente sa renunti.