Conf. Dr. Adrian Neacsu: Salvati Libertatea!

Musafir

/ #28

2012-08-12 16:57

Stimate domnule Conferentiar universitar Adrian Neacsu
Ma numesc Adrian Nicolae Pitu, sunt nascut la 08 septembrie 1952 in Lugoj judetul Timis, absolvent al Universitatii din Timisoara fadcultatea de Studii Economice.
In perioada 1990-1998 am lucrat ca ofiter superior de politie ( judiciar ) la Timisoara si Lugoj,dar deoarece in noua "Politie " s-au mentinut practicile vechii militii comuniste, am intrat in conflict cu conducerea de atunci a MI si am fost nevoit sa plec din tara, obtinand azil politic in baza Conventiei de la Geneva (1951 ).
Desi traiesc de mai bine de 14 ani in alta tara, sufletul si inima mea au ramas tot romanesti iar Romania tara mea de dragoste si dor.Sunt insa si un atent observator al vietii politice romanesti si cele intamplate in ultima perioada m-au umplut de stupoarel,indignare si revolta fata de clica PDL si Traian Basescu. Un om de onoare ar accepta infrangerea si s-ar retrage onorabil prin demisie,insa Basescu intrece orice inchipuirte in materie de manevrare, minciuna,manipulare, grosolanie, rautate etc, lista nu o pot continua deoarece este prea lunga.Pentru mine va ramane o mare enigma cum a ajuns un astfel de personaj in cea mai inalta demnitate din stat.In Romania au existat de-a lungul existentei mari personalitati politice, Regi ( Principele A.I.Cuza,MS Carol I, MS Ferdinand Intregitorul ) ilustri prim-ministri ( N.Iorga ) ,mari politiceni ca Madgearu, Bratianu,Corneliu Coposu,Ion Ratiu,etc.) iar faptul ca un asemenea individ se afla pe aceeasi lista aduce o imensa dezonoare si insulta acestora.
Sper din toata inima ca poporul roman se se poata debarasa de un asemenea personaj negativ si sa fie mai atent la vot, sa voteze cu discernamant .
Cu stima,
Adrian Pitu
Ungaria