Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Musafir

/ #1699 Re:

2012-04-20 04:09

#1687: Judex -

Ati incarcat deja sa le aparati aici pe fascistii romani, pe Antonescu, ati relativizat Holocaustul si rolul fascismului romanesc in aceasta - si acum continuati cu dezvinovatirea Securitatii si a comunistilor.

Se pare ca va convine orice fel de dictatura imbecila, ucigasa si discriminatorie. Doar ideile democratice nu prea va plac.

"Securitatea, prin ceea ce a reprezentat ea după 1964 pentru România, nu se deosebea cu nimic de ceea ce reprezenta şi reprezintă CIA sau FBI pentru America sau MOSSAD-ul pentru Israel."

O astfel de tampenie nu se poate scrie in Europa secolului XXI. Ori nu cunoasteti istoria adevarata a comunismului romanesc (si MAI ALES al celui ceausist), ceea ce nu cred, ori dumneavoastra sunteti pur si simplu un animal cu chip de om, un imbecil nerusinos.

Noi, maghiarii si romanii care avem o gandire europeana, nu avem nevoie de niciun fel de advocatus diaboli sau aparator neetic al celor mai mari criminali si ale celor mai intunecate dictaturi din secolul XX.

Pana acum am vorbit frumos. Acum nu pot sa va mai spun nimic fara sa fac niste aluzii la un anumit organ a celei mai apropiate rude feminina a dumneavoastra...

Oricum va recomand sa plecati din tara astra democrata daca nu va place democratia si statul de drept. Va recomand Corea de Nord si serviciile secrete de acolo. Sper din tot sufletul meu ca o sa aveti odata rost dintr-un tratament asemanator cu cel care au primit victimele nevinovate ale Securitatii si in general al comunismului ceausist.

Sper ca o sa cunoasteti chinurile Fericitului Bogdánffy Szilárd al Fericitului Scheffler János (martiri beatificati de biserica catolica) sau cele Preasfintiei sale Áron Márton (si putem vorbi despre alte sute de victime si asuprite nevinovate, inclusiv tot clerul greco-catolic).

Securitatea nu facea nici-un rau nimenui - in afara oamenilor cinstiti, buni, iubitori de libertate, de patrie si de Dumnezeu. De altfel era un organ foarte prietenos: cu toti criminalii regimului, cu toti imbecilii, hotii si raufacatorii acelei perioade.

Nu e de mirat ca v-a placut si dumneavoastra.