Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

Musafir

/ #424 Re: Re: Re: HAHAHA

2012-04-05 01:57

#422: Mihail - Re: Re: HAHAHA

eh, inteleg, e prima schimbare pe care o vezi, dar esti "proaspat".

noi, de cand a aparut CPR, am vazut destule schimbari, una mai "inteligenta" si mai "benefica" decat precedenta.

vrei sa intelegi de ce acum, in 2012, s-au suparat unii colegi? e simplu: aceasta schimbare este picatura care a umplut paharul pt ei sau cireasa de pe tort sau tara piere, baba se piaptana. si e o schimbare hotarata fara sa fim intrebati: bai, voi platitorii de cotizatii si taxe imense, uitati cum m-am gandit eu, anitei, sa reglementez lucrurile, ce credeti, sunt sanse reale sa reusim?

pt ca de la aparitie, CPR a tot cerut fara sa ofere nimic. tu cum te-ai simti daca parintii tai ar avea numai pretentii de la tine, ti-ar spune periodic cum sa faci lucrurile, la cateva luni si-ar schimba regulile si ti-ar cere bani pt orice, dar fara sa faca nimic pt tine, fara sa te laude, sa te recompenseze? din interiorul acestei profesii, asa se vad lucrurile. de cate ori l-ai vazut pe presedintele CPR la tv promovand psihologii? dar pe membrii comisiilor?

daca tu poti sa-mi explici in mod logic si legal cum poti obliga policlinicile sa ceara timbre pe avizele lor, imi scot palaria in fata ta.

ps. eu, personal, nu cred ca esti laurentiu...