Apel pentru Schimbare Adevărată!

Belfegor

/ #1523 Nu ne mai furati

2012-02-25 21:29

Ce platim la cumpararea unui produs,T.V.A.sau taxa de consum.
Prin T.V.A. ce intelegeti ? Eu inteleg valoare adaugata dar ce se calculeaza acum se poate numi taxa pe consum sau furt. 100+(30x19%)=135,7 (100+30)x19%=154,7 100+(30x24%)=137,2 (100+30)x24%=161,2 . 100=valoare produs, 30=valoare adaugata 19%=procent pe valoarea adaugata. Se spune ca este taxa unica, nici asta nu este.Aceasta taxa si altele sint date cu conflict de interese. Nu stiu de ce sustin toti parlamentari si chiar priministru ca pensionari nu platesc pentru sanatate, eu va pot arata ca pensia a fost calculata cu plata pentru sanatate si acei bani nu au fost inclusi in pensia mea.De cite ori se schimba guvernele trebuiesc schimbate si legile. Fiecare lege noua trebuie sa mai fure pensionari.Un om ca sa traiasca,trebuie sa manince si sa aiba un minim de protectie,(adica unde se adaposti,acces la sanatate si siguranta),pentru asta trebuie sa munceasca.Statul pentru asta este,sa asigure toate astea.Statul de dupa 89numai asta nu a facut,au furat sa se inbogateasca.
Bani pentru sanatate,pensii,somaj sint banii tai si ar trebui sa ajunga acolo unde le este destinatia nu la bugetul statului.