Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Musafir

/ #5250

2012-01-13 06:02

Daca tot mi s-a ivit prilejul,am sa va spun ca de aici de departe se vede desgustator imaginea Romamiei prin intermediul shaw-urilor de cel mai prost gust difuzate pe toate canalele de televiziune. Eu m-am abonat la un pachet de programe romanesti,30in total,dar cu mici exceptii,toate sint de cel mai scazut nivel posibil,e deplorabil,desgustator,e dureros sa vezi la ce trebuie sa se uite romanii,marea majoritate dintre ei ,cu siguranta,asteptand altceva de la slefuitii zilei care ne fac educatie... As eximplifica toate aparitiile de prost gust,fufele muritoare de foame din cotetul lui Capatos,Dan Negru,Mihaela Tatu,Divertis,Puii mei...si toate gunoaILE ACESTE la care se educa copiii neamului romanesc.Admir pe nerasuflat dezbaterilele din emisiunile pertinente si responsabile de soarta bietilor romani,admir pe Dl Striblea,Mihai Gadea,Cornel Nistorescu,Cristian T. Popescu,Mugur Ciuvica,Ilie Serbanescu si toti de aceeasi talie si pura moralitate,sper...Am multe nopti nedormite,de agonie,chiar,cind vad ca nu se da la O PARTE aceasta adunatura de gunoaie care stau cu nerusinare in capul tarii ,cirpind fara spor si rost destinul TARII NOASTRE,---sa le dea DUMNEZEU cat mai curind rasolata cea dreapta,dupa faptele lor...