Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Musafir

/ #456

2012-01-04 11:40

Urmaresc cu respect enorm activitatea Smurd si stiu cateva istorii de la infiintare, dificultatile cu care "nasterea" aceasta s-a confruntat. Sustin din toata inima mentinerea lor si orice actiuni care sa opreasca acest abuz. Ne putem baza pe ei, cand venim in tara si calatorim pe soselele ingrozitoare, intre mii de tiruri traversand nefericitele noastre sate (nu am ajuns niciodata la Bucuresti intr-un interval mai mic de 11 ore, de la granita - deci cine ne garanteaza, in cazul unui accident, o interventie rapida si eficienta?). Stiu oameni care au fost salvati de ei. Ce trebuie sa faca o asociatie, mai mult decat face Smurd, pentru a avea dreptul sa functioneze? Aici, unde locuiesc acum, orice merge bine e incurajat, orice nu merge bine e reparat. Rareori sunt distruse structuri, pur si simplu. Desi aici cam toate functioneaza, nu ar trebui sa fie atat de prudenti. Si totusi. Poate de aceea si functioneaza! Nu gasesc nimic mai optimist de spus, pentru ca de cate ori ma bucur ca ceva e civilizat si bun, de atatea ori aflu ca se distruge: gelozii, rautati, nepasare, interese. Si multe altele care comanda la noi.
Arh. Mirela Ileana Weber