Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

NotEvenClose

/ #438

2012-01-04 10:55

Chiar nu stiu cine a inventat chestia asta cu desfiintare SMURD. Voi chiar asa de retardati sunteti ca sa credeti asa ceva?! Nu pot sa cred asta. Toate astea sunt numai gaselnite ale lui Raed Arfat. Ce atata ii tineti parte? Nu stiti ca SMURD a plecat de la un sistem privat de asistenta medicala? Nu stiti ca dupa ce a ajuns acolo unde este a inceput sa loveasca in sistemul national de ambulanta si in toti oamenii buni de acolo? Nu stiti ca tot ceea ce face este doar ca sa desfiinteze el tot si sa detina monopol pe sistemul de urgenta din Romania? Nu stiati ca singurul SMURD ce va rezista mereu este cel de la Mures deoarece acolo SMURD are cei mai buni oamneni din tara? SMURD Mures este cel mai bun din tara deoarece acolo s-au concentrat cei mai buni oameni ai lui Arafat. In rest tot ambulanta vine la voi acasa sa va trateze de diverse si sa va transporte la spital daca e nevoie. Tot ce face Arafat este doar ca sa apere SMURD si sa inchida ambulantele. De aceea pune bete in roate peste tot si cred ca ar fi super fain ca sa lase pe drumuri mii de angajati ai ambulantei de stat. Asa ca aceasta petitie este o mare farsa si o mare.... nu am cuvinte sa ma exprim asa cum trebuie, iar faptul ca scriu aici nu imi permite sa folosesc un limbaj mai trivial. Va multumesc pentru atentie si sper sa nu se stearga acest post.