VREM SPITALE NU CATEDRALE

Mina

/ #1218 La 5 ani după Vrem spitale nu catedrale!

2021-04-04 14:28

Acum de ce toți romanii fugim de spitale de frica ca nu ne mai întoarcem acasă? Am vrut spitale iată după câțiva ani ca ne-a lăsat Dumnezeu în spitale, în mana medicilor și ne uitam unii la alții cu frică știind ca după intubare nu mai scapa nimeni, suntem cuprinsi de gânduri ca suntem uciși cu buna știința,pleaca oameni zdraveni și se întorc în toate normele sanitare în saci, tehnica iată ca nu lipsește și în viitor nu va lipsi, vor fi spitale cum ați dorit însă groaza bântuie pe străzi.Iata ce strigai popor român care nu îți cunoști identitatea, te-a lăsat Dumnezeu în mana a ceea ce ai vrut, echipamente și dotări medicale, iată ca acum ne e groaza de ele și cautam bisericile care le-am pus lacăt. Nu mai este Crăciun nu mai este Paști, nu te mai poți apropia unul de celalt deși respectam toate normele sanitare, avem aparte de intubat și ne îngrozim de ele. Popor român o data creștin cine te-a mințit? Să-l gonești pe Dumnezeu să fugi de el sa nu te îmbolnăvești, să-i judeci semenii doar pentru ca prin ei lucrează Dumnezeu ca preoți, oare nu tot aceleași mame au acești preoți ca și semenii lor. Cine te-a mințit tânărul roman sa strigi asa pe strazi... Iată tu nu ai făcut decât sa deschizi ochii și sa ma faci mai plin de credință caci vad ca fără biserici devenim canibali. Acum câteva zile mi-a murit un prieten și ultimele lui cuvinte scrise au fost "Sa ma răzbunați, da-ți foc la spital, mi se vând organele" , avea 36 de ani,a fost operat cu tehnologie de ultima oră.Tu prietene cel ce ai scris petiția putea acest băiat sa fie copilul tău sau fratele tău... Nu spun mai mult, am strigat o tara întreaga vrem spitale însă avorturile legalizate merg în masa... Unde ți-e mintea tinere roman de peste to care slujești televiziunile și îți defaimi tradiția și neamul. Ce rău ți-a făcut biserica intrând în ea, ce rău te-a învățat. De ce te faci sclav tinere și aprobi în inima ta și defaimi sfintele moaște ale sfintilor unde s-au vindecat atâția,milioanae fără un singur bisturiu... Întreabă tu acum cel ca ai strigat acolo pe semenii tai de ce le e teama de spitale... Popor român mințit oare cât mai rabzi!