Sustine ne-echivalarea asistentilor cu postliceala cu facultatea de asistenta medicala si moase

Alexandra

/ #226 Re: Re:

2019-08-21 00:47

#2: Anonim - Re:  

NICIODATA! Eu am fost admisa la UMF Carol Davila la asistente si ghici ce? AM DAT O ADMITERE destul de grea biologie-chimie. Sunt la o facultate la care nu am voie sa trec dintr-un an in altul cu NICI MACAR O RESTANTA. Si veniti voi, care ati facut o scoala unde oricum poti intra si fara Bac( a da, in 3 ani cat e postliceala trebuie sa fii prost sa nu l iei), pe cand ce crezi? Altii au invatat sa ia si bacul si admiterea in acelasi an. Si vrei sa iti spun ceva? Ar trebui sa fie diferente si mai mari la salarii nu doar cat sunt acum. Invatati frate carte inainte sa comentati pe aici aiurea. Veniti cu niste pretentii fantastice. Eu zic ca ar trebui sa va lase sa profesati si fara Bac pana la urma. Veniti pe banda rulanta la admiteri la facultati si, dupa ce ca picati pe capete(si mai si profesati fata de noi, niste liceeni ce n au pus niciodata mana pe un om) mai veniti si cu chestii de genu "echivalare".