Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Musafir

/ #856

2018-06-28 08:47

Profesia este o pasiune care însă se stinge încet încet pe măsură ce nu ai mijloacele necesare pentru a te dezvolta! Din punctul meu de vedere, in prezent această profesie liberală este un lux ținând cont de resursele financiare de care dispunem unii dintre noi, resurse modeste care, din păcate duc la diminuarea pasiunii. Pramida nevoilor a lui Maslow își face simțită prezența chiar dacă ești psiholog.Observ că unii colegi au dat o interpretare proprie comentariilor, considerând că ar exista o teamă fata de un eventual examen ptr trecerea de pe o treaptă pe alta, nu asta cred că ar fi problema, până la urmă trebuie făcută ordine, exista foarte multi psihologi care practica această meserie după ureche. Problema o constituie criteriile care vor sta la baza promovării și mai ales cerințele mari în raport cu oferă extrem de modesta , că sa nu zic inexistentă din partea colegiului. In continuare auzim de taxa anual. Taxa de interviu, timbre, cursuri de formare destul de scumpe, unele dintre ele de o calitate mediocră, dar nu am auzit un cuvânt despre ce oferă colegiul membrilor săi!