Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Musafir

/ #843

2018-06-28 08:15

Nu inteleg de ce dupa ce am sustinut un examen de licenta mai este necesar sa sustin si unul de intrare in profesie, acelasi lucru se aplica si la schimbarea de treapa daca am un master in specialitatea respectiva finalizat cu o lucrare de dizertatie, care mai e rostul lor (lucrare si examen de licenta, de dizertatie) daca la colegiu eu trebuie sa dau iar un alt examen. Inteleg sa dovedesc faptul ca practic aceasta meserie cu adeverinta de la locul de munca, copie dupa fisa postului, adeverinta de vechime, etc. In ceea ce priveste treptele de specializare cosinder ca ar trebui sa am dreptul sa ma opresc acolo unde consider eu dupa finalizarea perioadei de supervizare si sa nu fiu sanctionata pentru acest aspect, pentru ca trebuie sa tinem cont si de faptul ca trecerea in urmatoarea treapta profesionala presupune si o investitie financiara (la fel cum presupune si supervizarea si toata activitatea noastra prin taxe, cotizatii la colegiu, cursuri de formare continua, timbre, etc care nu sunt tocmai ieftine) si din pacate profesia de psiholog in tara noastra nu este remunerata conform studiilor. Exista colegii ale altor profesii in care taxele sunt mai mici, conditiile de trecre in alta treapta mai accesibile, iar cursurile si work-shopurile de asemenea.