Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Musafir

/ #827 2 iulie 2018 data in care profesia de liberala psiholog va fi, vanduta -pusa pe tava Universitarilor

2018-06-27 09:34

Costache Adriana Uitasem ca am fost "psihologi de rând" la un moment dat  :)  

Anca Belciu Inca suntem.  

Dr. Edmond Cracsner Anca Belciu așa este!

Radmira Alexa Corect si bine punctat!!!

Cristina R Modoaca Da. Auzisem de salariile pe care si le-au dat. Sa le fie rusine! Am citit propunerile. Sa le fie rusine! Pe mine, de ieri, CPR nu ma mai reprezinta ci doar ma exploateaza.  

Raileanu Radulescu Luminita Marina Ne apara cineva si pe noi , ce se intampla in data de 2 iulie , ni se retrag diplomele dupa ce am muncit si muncim pana la epuizare ?  Cand vreodata a fost chemat vreun doctor sa dea ex.dupa 5 ani sau sa fie dat in jos pe treapta de specializare - salarizare care si asa este mizerabila fata de a unui medic sau asistente  

Dr. Edmond Cracsner Nu se întâmplă așa ceva! Stați liniștită! Trebuie analizate cu atentie, dar vom reveni cu detalii.  

Raileanu Radulescu Luminita Marina Am o varsta , invat , ma pregatesc si citesc mereu dar chiar sa dau ex din 5 in 5 ani ?  

Dr. Edmond Cracsner E aberant!  

Carmen Elena Mihalache Prevedeam ca nu va fi bine pentru noi, cei din Cabinete, care de peste 10 ani, practicam, strângem credite sa menținem treptele atestalor obținute, ne chinuim sa supraviețuind sperând ca schimbarea va fi benefică! Dar universitarii.... se pare ca rămân cantonați in sfera universităților.. . Și da cum spunea cineva puțin le pasa de cei ce chiar practica in Cabinete... trist....