Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Musafir

/ #338 Pe la noi la Chisinau nu am auzit de asa mafie printre lumea psihologilor

2017-11-02 08:59

Facebook Iulian Stefan-Laurentiu

ABUZUL “UNIVERSITARILOR” CONTINUĂ ȘI LA CNADCU

Aceleași personaje din mediul universitar, care au distrus imaginea profesiei de psiholog și au organizat activitățile ilegale din ultimele 7 luni, determinând un blocaj la nivelul Colegiului Psihologilor din România, continuă abuzul și la CNADCU. Același grup de persoane iresponsabile care denigrază pe Facebook își continuă “opera” din funcțiile pe care le dețin în sistem. În 2016, fostul președinte al CPR, Mihai Aniței, a fost exclus din programa de învățământ, fiindu-i eliminată norma didactică, grupul continuând să-i hărțuiască apropiații și colaboratorii. Astfel, același grup, care se afla într-un conflict de interese evident, atât în profesie, cât și în sistemul de educație (ofițeri, afaceri cu teste, soțiile sunt angajate în facultăți) își folosește influența pentru a anula rezultatul muncii oamenilor incomozi. Am luat decizia de a-i acționa personal în judecată pentru abuz în serviciu, dar nu numai. De asemenea, cred că este momentul oportun să arătăm cine este de fapt în autointitulata “elită a psihologiei” și care sunt secretele, dar mai ales, interesele comerciale ale universitarilor.

DESCHIDE-ȚI MINTEA!

Mariana Epureanu-Ursu Oau..Doamne ajuta..pe la noi la Chisinau nu am auzit de asa mafie printre lumea psihologilor.. P S.se cred deja dunnezei..daca trag de niste sfori de acolo din posturile lor...