Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Musafir

/ #335

2017-11-01 12:51

Facebook

Dr. Edmond Cracsner

,,Aşteptam cu nerăbdare ziua de 27 octombrie... Mi-a trecut!  Acum suntem sufocați între comunicate - dimineață, prânz şi aşteptăm unul şi seara. Cu puțin efort, putem înțelege că unelele date ale problemei s-au schimbat din luna mai şi până acum, dar de ce nu au fost introduse alte acțiuni în instanță până în prezent, e imposibil de înțeles! Mai am o neclaritate. Dacă Mihai Aniței nu mai este preşedinte, Daniela Hiera nu mai este printre noi, Andreea Urluianu este în concediu de maternitate, iar Laurențiu Ştefan este concediat încă din luna iulie, de ce conducerea aleasă a CPR-ului stă pe la uşi? De ce şedințele Comitetului director şi ale Consiliului Colegiului au loc în altă locație şi nu în Stoian Militaru? Cu siguranță că termenul de astăzi s-ar fi concretizat într-o nouă victorie pentru tabăra ILS, aşa că o renunțare este mai ușor de suportat. Numai că asteptăm de mai bine de trei luni să întrezărim măcar luminița de la capătul tunelului şi mă întreb cât vom mai avea de așteptat. Dacă s-ar fi lucrat întradevăr în sensul deblocării acestei situații critice, o nouă acțiune, avându-l ca reclamant pe Ion Dafinoiu - preşedinte ales, ar fi putut fi introdusă măcar la 1 septembrie, ca să nu spunem 17 iulie... Este clar că avem de-a face cu o schimbare de strategie, doar că nu trebuie să ştim şi noi, proştii. Oare se dorește desființarea CPR? Intereselor cui servește situația aceasta critică? De ce s-a renunțat la lupta în instanță pentru drepturile psihologilor? Să ne aşteptăm la o acțiune viitoare, sau să ne luăm gândul? Cu dezamăgire spun că avem o conducere dezastruoasă! Astăzi, cei care au pierdut cu adevărat au fost psihologii de rând...,,