Parintii sunt contra vacantelor de 42 de zile in gradinite

Mariana

/ #50 Nu vacanței forțate! Nu banilor economisiti pe spatele copiilor noștri!

2017-03-17 14:02

Buna ziua! Aseara la gradinita educatoarea imi da sa semnez o foaie precum ca sunt de acord ca toate gradinita se inchide de pe 1 iulie pina la 15 august. Intreb din ce cauza, imi raspunde ca asa o sa faca ceva economii statul, doar nu trebuie sa le mai plateasca salariu dublu, in timp ce celalalt educator este in concediu. Ii spun ca nu sunt de acord, de ce trebuie sa stau eu in concediu in iulie, daca concediul meu este in iunie, si mi-am facut si eu niste planuri, si la serviciu inca din decembrie am dat toti planul cind plecam in concedii. Si nici nu avem concedii atat de lungi. Si daca imi luasem concediul mai inainte ce faceam, si daca buneii lucreaza, si daca mi-am luat foaie de odihna deja in iunie.. Nu stiu cum alti copii, dar al meu nu poate sta acasa mult timp, se plictiseste, are nevoie mereu sa interactioneze cu alti copii, este foarte activ, cind este acasa, nu pot face nimic cu el, curatenie, mincare sau alt lucru domestic. Pentru ca este foarte periculos sa-l las singur. Si mai sunt 1001 motive din cauza carora nu pot sa fiu de acord. Imi spune atunci ca pot semna ca nu sunt de acord. Pe lista eram a doua persoana care am semnat refuzul, restul, toti au semnat pozitiv. Ii spun educatoarei poate in alte grupe sunt mai multe refuzuri, sau poate in alte gradinite. La care imi spune ca nu crede, ca cel putin la gradinita noastra au semnat mai toti pentru. Eu sunt foarte indignata si nu inteleg la noi ce, au ramas doar persoane plina de frica si fara o parere personala, care sunt de acord cu toate prostiile inventate, miine-poimine ne vor spune ca gradinitele si scolile de stat nu sunt rentabile ca trebuie sa le inlocuim cu cele private, si ce, toti o sa fie de acord si o sa bata din palme. Lasa statul sa ne plateasca bonele atunci! Sau sa ne faca gradinite la serviciu!

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...