VECHIUL SPITAL DIN URZICENI = CAMIN PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE

Asociatia Urziceniul Tau/ Av. George Iulian Dinu

/ #4

2011-11-30 23:10

Cel care afirmi ca acest proiect este o minciuna, de ce nu îți declini și identitatea? In afara de faptul ca ai repetat cuvantul minciuna si prostie,nu ai adus nici un argument pertinent și nu ne-ai convins cu absolut nimic. Noi am facut o propunere, benefica orasului, care in plus creeaza si locuri de munca. Tu ai arătat ca se doreste construirea unui bloc ANL. Te intrebam: de unde bani în condițiile în care ANL-ul nu a mai construit nimic în ultimii 4 ani și nu a reusit sa termine nici macar proiectele incepute in tara si in Bucuresti? In Urziceni tinerii au nevoie de locuri de munca, iar locuinte se gasesc din belsug la preturi mult mai mici decat cele la care au fost evaluate apartamentele din singurul bloc ANL din oras. Tinerii din oras au ajuns sa plece si nici nu vor sa se mai uite inapoi, tocmai pentru ca persoane precum cele care emit ineptii precum cele sustinute de tine au acaparat decizia si cred ca numai interesul lor particular este prioritar, iar binele public este doar o utopie. Am mai spus-o si o repetam, aceasta veche locatie are valoarea de 1 milion de euro. O punem la pamant si nu se stie daca se va construi ceva in loc. Autoritatea locala a afirmat public ca doreste doar demolarea vechii locatii si nu a afirmat niciodata ca ar dori construirea unui bloc de locuinte. De altfel, itrebat fiind, actualul primar a spus ca nu are nici un proiect in legatura cu aceasta locatie, ci doreste doar demolarea. Interesul ascuns, nedeclarat evident de actualul primar, dar devualat de apropiatii lui, este de a demola si parcela terenul ramas astfel liber in 5 sau 6 locuri, care vor fi vandute pentru constructia de locuinte. In consecinta, urmand logica „mincinosului” de mai sus vor avea de profitat 5 sau 6 „tineri” din oras. Pe viitor, daca mai veniti cu astfel de opinii, macar aveti bunul simt si argumentati-le, cu trimitere la fapte si proiecte concrete. Noi am pus pe masa autorității locale un proiect viabil și documentat. Voi? Vă opuneti doar din interes!