Anularea alegerilor prezidențiale.

Musafir

/ #27

2016-11-15 08:39

Trebuie de trimis scrisori la toate instituțiile de învățămînt superior și licee să vină toți. Dacă vor ieși toți ei nu vor putea sancționa pe cineva... Cum a fost în 1989, 1992... Atunci au început copiii și apoi s-au alipit și întreprinderile... La toții le este frică să nu le eie bursa, să n-ui dee afară de la serviciu sau de la învățătură... Însă dacă vor fi prezenți macar peste 50% de prin licee, universități...., întreprinderi ei nu vor putea să facă acest lucru. În 1989, eu am învățat la liceul Ion Creangă din sec. Rîșcani al capitalei, ne adunam în fața liceului demonstrativ (învățătorii chipurile nu ne permiteau, au spus să luăm toată răspunderea asupra noastră), apoi mergeam pe jos pînă in PMAN oprindune la fiecare instituție de învățămînt și se alipeau la coloană: Politehnica, Liceul Cogălniceanu, Ștefan cel mare...., ASEM, COLEGIUL fINANCIAR...Chînd ajungeam în piață erau deja mulți... Și așa veneau coloane din toate părțile Chișinăului... Apoi s-au alipit maturii. Atunci am cîștigat. Trebuie de gîndit cum să facem și acum așa.